Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Απάντησε στον Αλέξη Κούγια ο Καπουτζίδης: «Είμαι ένας ευτυχισμένος και… άνεργος ομοφυλόφιλος»

Έτοιμος να πάει τον ποινικολόγο στα δικαστήρια ο ηθοποιός

1 Μαρτίου 2021 22:29
Απάντησε στον Αλέξη Κούγια ο Καπουτζίδης: «Είμαι ένας ευτυχισμένος και… άνεργος ομοφυλόφιλος»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν άφησε ασχολίαστα όσα είπε για εκείνον ο Αλέξης Κούγιας και απάντησε με τον τρόπο, που έπρεπε, επισημαίνοντας πως δεν… έπεσε από τα σύννεφα με τις αναφορές του για τους ομοφυλόφιλους, προσθέτοντας πως οι άνθρωποι με τη συγκεκριμένη σεξουαλική επιλογή ζουν με τέτοια απαξιωτικά λόγια από μικροί.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ, υποστήριξε ότι «κανείς δεν κάνει σημαία την ιδιαιτερότητά του» τονίζοντας πως «για κάποιους ανθρώπους όσο κι αν παλέψεις θα είσαι πολίτης δεύτερης κατηγορίας, γιατί υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν την ιδιαιτερότητα βαρίδι, μαύρη σημαία, ντροπή. Είμαι εδώ για να πω το αντίθετο».

Γιώργος Καπουτζίδης: Έτοιμος για δικαστική διαμάχη με τον Αλέξη Κούγια

Δήλωσε προετοιμασμένος για το ενδεχόμενο να πάει στα δικαστήρια με τον Αλέξη Κούγια, λέγοντας πως έχει ήδη μιλήσει με δικηγόρο.

Μιλώντας για την προσωπική ευτυχία και για το πώς ο καθένας την πετυχαίνει είπε πως εδώ και 17 χρόνια έχει ζήσει τρεις όμορφες σχέσεις και ότι πλέον είναι «άνεργος ομοφυλόφιλος» και ευτυχισμένος.

Υπενθυμίζεται ότι o Αλέξης Κούγιας αναφερόμενος στους μάρτυρες κατά του Δημήτρη Λιγνάδη είχε κάνει λόγο για «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους», ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

Τέλος ευχήθηκε η συνέντευξη αυτή να γίνει αφορμή για να κοιτάξει κάποιος πατέρας με περηφάνια τον γκέι γιο ή την κόρη του, όπως με περηφάνια κοιτάζει τον ίδιο ο δικός του πατέρας.

Γιώργος Καπουτζίδης: Η φωτογραφία με τον τραυματισμένο Κούγια και το αιχμηρό μήνυμα

Ο Γιώργος Καπουτζίδης με αφορμή τις δηλώσεις περί «επαγγελματιών ομοφυλόφιλων» του Αλέξη Κούγια, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη δίνει τη δική του απάντηση στον γνωστό δικηγόρο.

Η ανάρτηση του Γιώργου Καπουτζίδη

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος που στο παρελθόν έχει μιλήσει ανοικτά για τη σεξουαλική του ταυτότητα σε ανάρτηση του στα Instagram Stories του δημοσιεύει φωτογραφία με τον τραυματισμένο Αλέξη Κούγια, γράφοντας: “Ο μόνος δρόμος για την προσωπική ευτυχία και ισορροπία είναι όχι η ιδιαιτερότητα αλλά η φυσιολογικότητα στην ερωτική μας ζωή με τον ρομαντικό έρωτα και την αγάπη για το άλλο φύλο. Ευτυχισμένος”.

Ανάρτηση Καπουτζίδη για Κούγια

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share