Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά σε παραλία - Άγνωστη η προέλευση τους

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι Αρχές

1 Μαρτίου 2021 19:19
Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά σε παραλία - Άγνωστη η προέλευση τους

Θεσσαλονίκη: Συναγερμός έχει σημάνει στη Θεσσαλονίκη διότι εντοπίστηκαν στην παραλία του Αγγελοχωρίου ανθρώπινα οστά με τις Αρχές να σπεύδουν άμεσα στον τόπο.

Σημειώνεται ότι μία μητέρα "έχασε" τη μάχη με τον κορωνοϊό όπου παράλληλα ο σύζυγος της και ο γιος της νοσηλεύονται στο νοσοκομείο επειδή έχουν βρεθεί θετικοί στον ιό.

Συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη ξεβράστηκαν στην παραλία του Αγγελοχωρίου ανθρώπινα οστά με τις Αρχές να έχουν ξεκινήσει τις έρευνες για την ταυτοποίηση του ατόμου που ανήκει.

Ξεκίνησαν οι έρευνες από τις Αρχές.

Θεσσαλονίκη: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα ένα ανθρώπινο κρανίο εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη θαλάσσια περιοχή κοντά στη Μηχανιώνα και συγκεκριμένα στο Αγγελοχώρι του δήμου Θερμαϊκού, στη Θεσσαλονίκη.

Ακόμη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Grtimes.gr, δεν έχει γίνει γνωστό το ποιος εντόπισε το μακάβριο εύρημα ωστόσο άνδρες της αστυνομίας και το λιμενικό μετέβησαν άμεσα στο σημείο αποκλείοντας τον χώρο.

Σημειώνεται πως τα οστά περισυνελέγησαν και θα σταλούν προς εξέταση ώστε να διαπιστωθεί αν πρόκειται περί εγκληματικής ή όχι ενέργειας.

Τραγωδία στη Κερατέα: Αυτοκτονία ο θάνατος του 24χρονου; Πήρε φόρα και έπεσε στον γκρεμό;

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε σε γκρεμό στην περιοχή Κακιά Θάλασσα στην Κερατέα.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο του δήμου Λαυρεωτικής, Θανάση Μακρυδημήτρη, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή Live News του Mega, επρόκειτο για 24χρονο άνδρα.

Σημειώνεται πως το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 24χρονος βρέθηκε στο σημείο κάτω από άγνωστες συνθήκες, ενώ λίγο αργότερα κυκλοφόρησε η "φήμη" στην τοπική κοινωνία πως ο νεαρός αποφάσισε να δώσει τέλος στην ζωή του!

Για τον απεγκλωβισμό του στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από την Πυροσβεστική και την ΕΜΑΚ. Μάλιστα στο σημείο βρέθηκαν 14 πυροσβέστες με έξι οχήματα και η Ο.Ο.Ε.Δ. της 1ης ΕΜΑΚ.

«Ήταν πολύ φιλήσυχο παιδί δεν ξέρουμε πως έφυγε από το δρόμο. Αυτό θα το διερευνήσουν οι αρμόδιες αρχές», τόνισε ένας από τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος, με σκοπό να βοηθήσει τα σωστικά συνεργεία για τον απεγκλωβισμό του άτυχου άνδρα.

Τραγωδία στη Κερατέα

Τραγωδία στη Κερατέα: Αυτοκτονία ο θάνατος του 24χρονου

Σοκ στην Κερατέα

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share