Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021

Εκτός εαυτού ο Χατζηδάκης με τον Κουφοντίνα: "Δεν μπορεί να εκβιάζεται μια Πολιτεία"

"Είναι ζήτημα νομιμότητας και όχι δεξιάς – αριστεράς"

1 Μαρτίου 2021 15:57
Εκτός εαυτού ο Χατζηδάκης με τον Κουφοντίνα:
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Δημήτρης Κουφοντίνας: Συνεχίζονται οι εξελίξεις με τον τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα όπου αρκετοί πολιτικοί φαίνεται πως μιλούν για όσα έχει πει για την κυβέρνηση.

Σημειώνεται ότι μέσα από δηλώσεις της η Αριστοτελία Πελώνη μίλησε για όσα είπε όπου και ανέφερε ότι δεν γίνεται να απειλεί την κυβέρνηση και να ζητάει πράγματα.

Συγκεκριμένα ο Κωστής Χατζηδάκης και αυτός με την σειρά του μίλησε για το όσα έχει πει και κάνει ο Δημήτρης Κουφοντίνας το τελευταίο καιρό.

Τα λόγια του Κωστή Χατζηδάκη.

Δημήτρης Κουφοντίνας: Όλα όσα είπε ο Κωστής Χατζηδάκης

Ειδικότερα στην απεργία πείνας που πραγματοποιεί ο Δημήτρης Κουφοντίνας εστίασε κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης τη Δευτέρα (1/3) ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης τονίζοντας πως «δεν μπορεί να εκβιάζεται μια Πολιτεία».

«Αντί κάποιοι να πιέζουν την κυβέρνηση να κάνει εξαίρεση για τον Κουφοντίνα, να τον πείσουν να σταματήσει την απεργία πείνας και να χρησιμοποιήσει τα μέσα που έχει και να μην εκβιάζει την κυβέρνηση», σημείωσε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

«Είναι ζήτημα νομιμότητας και όχι δεξιάς – αριστεράς, λιγότερης ή περισσότερης ευαισθησίας» δήλωσε.

Τι είπε ο Κωστής Χατζηδάκης.

Ο κ. Χατζηδάκης, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων φέρνοντας ως παράδειγμα τους καταδικασμένους της Χρυσής Αυγής διερωτήθηκε: «Αυτοί που σήμερα διαμαρτύρονται για τον Κουφοντίνα, εάν αύριο μεθαύριο για τον οποιοδήποτε λόγο κάνουν μια απεργία πείνας ο Ρουπακιάς και ο Μιχαλολιάκος, θα προτείνουν στην κυβέρνηση να υποχωρήσει και να παραβιάσει τη νομιμότητα; Ειλικρινά με ενδιαφέρει η απάντησή τους!».

«Κανένας δεν θέλει να πεθάνει κανένας άνθρωπος ότι και να έχει κάνει στη ζωή του ούτε υπάρχει κάποιο πνεύμα εκδίκησης», ανέφερε ο Κωστής Χατζηδάκης και πρόσθεσε «από την άλλη πλευρά δεν μπορεί να εκβιάζεται και μία Πολιτεία. Ιδιαίτερα όταν δεν έχουν ασκηθεί, ξαναλέω, δεν έχουν χρησιμοποιηθεί όλα τα μέσα που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος. Και κυρίως δεν μπορεί να εφαρμόζονται δύο μέτρα και δύο σταθμά: να είναι κανείς και σωστά καταγγελτικός και καταδικαστικός απέναντι στη Χρυσή Αυγή και την ίδια στιγμή προς την άλλη πλευρά να υπάρχει μία διαφορετική κατεύθυνση. Εκτός αν δεν υπάρχει και εγώ κάνω λάθος».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share