Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021

Υπόθεση Πέτρου Φιλιππίδη: Θα κληθεί για εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη - «Βροχή» οι καταγγελίες εναντίον του (Video)

«Με έπιασε από τον σβέρκο και με...»

1 Μαρτίου 2021 12:02
Υπόθεση Πέτρου Φιλιππίδη: Θα κληθεί για εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη - «Βροχή» οι καταγγελίες εναντίον του (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ώρα μηδέν για τον Πέτρο Φιλιππίδη που, όπως όλα δείχνουν, θα κληθεί για εξηγήσεις από τη Δικαιοσύνη αναφορικά με τις πράξεις που το αποδίδονται από τουλάχιστον οκτώ συναδέλφους του. Το κατώφλι όμως του εισαγγελέα αναμένεται να περάσουν και οι ηθοποιοί που έχουν καταγγείλει σεξουαλική βία σε βάρος τους.

Την κλείδωσε στο αυτοκίνητο

Είναι η στιγμή που βρίσκεται κλειδωμένη στο αυτοκίνητο του εκείνος της επιτίθεται και εκείνη αρπάζει τα χέρια του και του ζητά να σταματήσει: «‘Του είπα κοφ` το θα σε βγάλω στα κανάλια. Είχε ιδρώσει και ήταν απαίσιος. Του φώναζα να ανοίξει τις πόρτες. Με έπιασε από τον σβέρκο και με τράβηξε πάνω του. Ο σιχαμένος!».

Η ηθοποιός περιγράφει πως συνεχίζει να αντιστέκεται σαν αγρίμι μέχρι τη στιγμή που της ανοίγει την πόρτα και την πετά έξω από το αυτοκίνητο. Εκείνη πέφτει με τα γόνατα και τον ακούει να της φωνάζει: «Άντε γ.. που θες και ρόλο!».

Ανελέητο ξύλο και υποσχέσεις

Ο σάλος από την καταγγελία του ηθοποιού Γιώργου Ψάλτου για τον ξυλοδαρμό του από τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν έχει κοπάσει.

Παράλληλα με τα όσα κατήγγειλε ο ηθοποιός, που όπως φαίνεται αναγκαζόταν να δέχεται τα χτυπήματα του Φιλιππίδη για να εισπράττει το ελάχιστο μηνιάτικο που είχε απόλυτη ανάγκη, μια ταξιθέτρια φέρεται πως έχει καταγγείλει ψυχολογική βία από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, που οδήγησε σε συναινετική σεξουαλική πράξη μετά από την υπόσχεση να της δοθεί ρόλος.

Καταγγελία για βιασμό

Δίπλα σε αυτή την υπόθεση η δικαιοσύνη ανοίγει κι έναν ογκώδη φάκελο που έχει παραλάβει από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών με άλλες οκτώ επώνυμες καταγγελίες σε βάρος του για σεξουαλικές παρενοχλήσεις επαγγελματικούς εκβιασμούς και βίαιη συμπεριφορά. Ανάμεσά τους η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη.

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες η συγκλονιστική καταγγελία για βιασμό άλλης μιας ηθοποιού μέσα στο ίδιο του το σπίτι όπου είχε κληθεί να πάει για να μιλήσουν για δουλειά.

Την υπεράσπιση του γνωστού ηθοποιού έχει αναλάβει ο δικηγόρος Θέμης Σοφός με τον οποίο επικοινώνησε το MEGA αλλά αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση για την υπόθεση, για την οποία, όπως έχει γίνει γνωστό, θα κληθούν να καταθέσουν υπέρ του 54 μάρτυρες ανάμεσά τους γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share