Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Κυψέλη: Σοκαριστικές οι εξελίξεις με την σύλληψη του γνωστού τραγουδιστή σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι Αρχές με ότι βρήκαν

28 Φεβρουαρίου 2021 17:41
Κυψέλη: Σοκαριστικές οι εξελίξεις με την σύλληψη του γνωστού τραγουδιστή σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη

Κυψέλη: Συνεχίζονται οι εξελίξεις με τον γνωστό τραγουδιστή που βρέθηκε σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη με τις Αρχές να ανακαλύπτουν και άλλα πράγματα.

Σημειώνεται ότι πριν λίγες μέρες οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 31χρονου που εξέδιδε μία 19χρονη για αρκετούς μήνες.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου εντοπίστηκε ένας γνωστός τραγουδιστής μαζί με άλλα άτομα σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις.

Κυψέλη: Οι εξελίξεις με την σύλληψη του τραγουδιστή

Ειδικότερα γνωστός τραγουδιστής είναι μεταξύ 18 ατόμων που συνελήφθησαν την Παρασκευή, μετά από έφοδο της Αστυνομίας σε παράνομη λέσχη στην Κυψέλη να παίζουν τυχερά παιχνίδια, χωρίς, επιπλέον, να τηρούν τους κανόνες για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού (Covid 19).

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ρύθμισης της αγοράς παιγνίων και παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, ενώ σε βάρος του υπεύθυνου του καταστήματος και για παράβαση του νόμου περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς είχε εγκαταστημένες στην λέσχη τρεις κάμερες απ' έξω και τρεις μέσα, καταγράφοντας τα πάντα.

Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου στο κατάστημα, βρέθηκαν:

  • 17 ηλεκτρονικοί υπολογιστές με λογισμικό διεξαγωγής του τυχερού παιχνιδιού «φρουτάκια»
  • 4 ηλεκτρονικοί υπολογιστές με λογισμικό διεξαγωγής του τυχερού παιχνιδιού «ρουλέτα»
  • 5 παιγνιομηχανήματα με λογισμικό διεξαγωγής του τυχερού παιχνιδιού «φρουτάκια»
  • ηλεκτρονικός υπολογιστής «server»

Κατασχέθηκαν 23 σκληροί δίσκοι των ανωτέρω υπολογιστών και 5 κάμερες επιτήρησης χώρων. Επιπρόσθετα, σε άπαντες επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των 300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων διασποράς του κορωνοϊού.

Οι συμμετέχοντες στον παράνομο τζόγο αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα και ορίστηκε τακτική δικάσιμος ενώ ο υπεύθυνος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Προφυλακίστηκε ο 62χρονος καθηγητής που παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικο με αναπηρία

Σύλληψη: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκου με αναπηρία από έναν 67χρονο καθηγητή.

Σημειώνεται ότι ο 62χρονος καθηγητής παρενοχλούσε σεξουαλικά τον ανήλικο με αναπηρία για επτά χρόνια χωρίς να το γνωρίζει κανείς.

Συγκεκριμένα φαίνεται πως προφυλακίστηκε ο καθηγητής μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε για τον ίδιο όπου ο ίδιος συνδεόταν με την οικογένεια.

Προφυλακίστηκε ο 62χρονος καθηγητής.

Σύλληψη: Η προφυλάκιση του καθηγητή

Ειδικότερα προφυλακιστέος κρίθηκε ο 62χρονος εν ενεργεία καθηγητής, φιλόλογος, ο οποίος κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση ενός 15χρονου σήμερα αγοριού με αναπηρία.

Ο 62χρόνος συνελήφθη μετά από ένταλμα καθώς σε βάρος του έκανε καταγγελία ο 15χρόνος και κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 62χρονος καθηγητής, συνδεόταν με μακρινή συγγένεια με την οικογένεια του μαθητή και για τον λόγο αυτό, ο ανήλικος πήγαινε αρκετές φορές στο σπίτι του καθηγητή.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο 15χρονος, ο 62χρονος φέρεται να τον κακοποίησε σπίτι του, παρουσία και άλλων τεσσάρων ατόμων. Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας τον κακοποιούσε επί επτά χρόνια, από τότε δηλαδή που το παιδί ήταν οκτώ ετών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share