Σάββατο, 08 Μαΐου 2021

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση Λιγνάδη: "Προσπαθούσε να μου..." (video)

Περισσότερα πράγματα βγαίνουν στη φόρα

28 Φεβρουαρίου 2021 17:10
Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση Λιγνάδη:
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Δημήτρης Λιγνάδης: Συνεχίζονται οι εξελίξεις με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη όπου όλο και περισσότερα αποκαλύπτονται για όσα έχει κάνει στο παρελθόν.

Σημειώνεται ότι η Ματίνα Νικολάου σε συνέντευξη της βγήκε εκτός εαυτού σχετικά με όσα έχουν πει ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο Αλέξης Κούγιας για τις καταγγελίες.

Συγκεκριμένα μία νέα αποκάλυψη έκανε ένας παλιός του συνεργάτης σχετικά με τις κινήσεις που έκανε ο γνωστός σκηνοθέτης προς αυτόν.

Νέα αποκάλυψη για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Δημήτρης Λιγνάδης: Η νέα αποκάλυψη

Ειδικότερα το πρωί Κυριακής 28 Φεβρουαρίου, η Σίσσυ Χρηστίδου έφερε στο φως μια νέα αποκάλυψη μέσα από την εκπομπή του OPEN, «Έλα χαμογέλα».

Αυτή η αποκάλυψη που ήρθε από το στόμα του χορευτή Παναγιώτη Διονυσακόπουλου, ο οποίος συνεργάστηκε με τον δημοφιλή καλλιτέχνη στη θεατρική παράσταση «Billy Eliot» που ανέβηκε στο θέατρο Παλλάς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Διονυσακόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν πρωτοάκουσα για αυτή την υπόθεση δεν μπορώ να πω ότι έπεσα από τα σύννεφα. Αυτές οι φήμες υπήρχαν. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα, είναι πώς γίνεται εγώ, ένας ουσιαστικά άσχετος με τον χώρο που είχα συμμετάσχει για πολύ λίγους μήνες, να έχω ακούσει φήμες για το πρόσωπο του και υπεύθυνα άτομα να μην γνωρίζουν! Ή άτομα που είναι τόσα χρόνια στον χώρο να μην έχουν κάνει ποτέ κάτι».

«Ο ίδιος ο κ. Λιγνάδης μού είχε πει αν θέλω να συναντηθούμε εκτός δουλειάς. Για να μου κάνει μια πρόταση. Θυμάμαι χαρακτηριστικά πως είχα παγώσει από αυτό και είχα νιώσει, ίσως απειλή. Ήταν κατά τη διάρκεια μιας πρόβας, μπροστά σε όλους, μου είπε πως ήθελε να πάμε για ένα ποτό. Το είχα αποφύγει και δεν συνέβη ποτέ» πρόσθεσε στην πρωινή εκπομπή του OPEN. «Μου είχε στείλει κάποια μηνύματα στο Facebook. Ήταν ξημερώματα και τα είχα δει την επόμενη ημέρα, όταν ξύπνησα. Προσπαθούσα να είμαι όσο πιο απόμακρος μπορώ. Είχα μόλις κλείσει τα 20 και θυμάμαι πως είχε ειπωθεί ένα «αστείο» πως… εγώ είμαι μεγάλος για εκείνον»!

«Υπήρχε κάτι βαρύ στην ατμόσφαιρα κάθε φορά που μίλαγε. Θυμάμαι ότι προσπαθούσε να κάνει πολλά πράγματα βρώμικα. Χρησιμοποιούσε βωμολοχίες και υπήρχαν πάρα πολλά παιδιά στον θίασο. Είχα μια ένταση όταν τον συναντούσα και μου προκαλούσε κάτι αρνητικό».

Δείτε αναλυτικά τι είπε

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share