Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συναγερμός στη Πάρνηθα: Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για την διάσωση ατόμου που αγνοείται

Χάθηκε στο φαράγγι της Γκούρας

27 Φεβρουαρίου 2021 19:06
Συναγερμός στη Πάρνηθα: Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για την διάσωση ατόμου που αγνοείται

Πάρνηθα: Ώρες αγωνίας επικρατούν στην Πάρνηθα όπου από ότι φαίνεται ένα άτομο έχει χαθεί με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να κάνουν τα πάντα για να τον βρουν.

Σημειώνεται ότι στη Μύκονο ένα άτομο την ώρα που μάζευε μανιτάρια και χόρτα έπεσε στο κενό με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Συγκεκριμένα συναγερμός έχει σημάνει στην Πάρνηθα διότι γίνεται μεγάλη επιχείρηση για την διάσωση ατόμου που χάθηκε στο φαράγγι της Γκούρας.

Σήμανε συναγερμός στην Πάρνηθα.

Πάρνηθα: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα έρευνα για τη διάσωση ενός ατόμου που χάθηκε στο φαράγγι της Γκούρας στην Πάρνηθα βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και λίγη ώρα. Στην έρευνα συμμετέχουν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα και την O.O.E.Δ. THΣ 1HΣ EMAK.

Δείτε την ανάρτηση της πυροσβεστικής:

Τραγωδία στο Αγρίνιο: Ηλικιωμένος "έχασε" τη ζωή του όταν έπεσε από το τρακτέρ

Τραγωδία στο Αγρίνιο: Μία μεγάλη τραγωδία έγινε στο Αγρίνιο όπου ένας ηλικιωμένος αγρότης έχασε την ζωή του έπειτα από πτώση του από το τρακτέρ του.

Σημειώνεται ότι στο Ρέθυμνο ένας 17χρονος "έχασε" τη ζωή του όταν έχασε τον έλεγχο του τρακτέρ με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει θανάσιμα.

Συγκεκριμένα στο Αγρίνιο ένας 75χρονος έχασε στα ξαφνικά την ισορροπία του πάνω στο τρακτέρ που ήταν με αποτέλεσμα να πέσει και να πεθάνει.

Μία μεγάλη τραγωδία έγινε στο Αγρίνιο.

Τραγωδία στο Αγρίνιο: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα ήταν γύρω στη 1:30 το μεσημέρι της Τετάρτης 24 Φεβροαυρίου στο Αγρίνιο όταν ο 75χρονος που δούλευε πάνω στο τρακτέρ του έχασε ξαφνικά την ισορροπία του και έπεσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Karvasaras, κατά την πτώση του στο έδαφος τον «πήρε» από κάτω η φρέζα με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον άτυχο 75χρονο στο νοσοκομείο Αγρινίου με σοβαρότατα τραύματα στο κεφάλι και στο ένα πόδι. Δυστυχώς, λίγη ώρα αργότερα, άφηνε την τελευταία του πνοή. Αστυνομικοί του Τμήματος Αγρινίου διενεργούν προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share