Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγωδία στη Μύκονο: Άνδρας έπεσε στο κενό την ώρα που μάζευε χόρτα

Αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες που κατέληξε στο κενό

27 Φεβρουαρίου 2021 18:46
Τραγωδία στη Μύκονο: Άνδρας έπεσε στο κενό την ώρα που μάζευε χόρτα

Μύκονος: Συναγερμός σήμανε στη Μύκονο όταν ένας άνδρας την ώρα που μάζευε μανιτάρια και χόρτα έπεσε στο κενό με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Σημειώνεται ότι πριν λίγες μέρες ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο λόφο του Στρέφη όπου είχαν σπεύσει απευθείας οι αρχές.

Συγκεκριμένα στη Μύκονο το μεσημέρι του Σαββάτου 27 Φεβρουαρίου έγινε μία μεγάλη τραγωδία όταν ένας άνδρας την ώρα που μάζευε χόρτα και μανιτάρια φαίνεται πως έπεσε στο κενό στα ξαφνικά και έχασε τη ζωή του.

Μεγάλη τραγωδία στη Μύκονο.

Μύκονος: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι του Σαββάτου 27 Φεβρουαρίου, ένας άνδρας, στην περιοχή Μοροέργο της Μυκόνου. Στο σημείο έγινε μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής για την ανάσυρση του νεκρού.

Αδιευκρίνιστες παραμένουν ακόμη οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άτυχος βρέθηκε στο κενό. Σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24.gr, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε σε ένα δύσβατο σημείο στην περιοχή για να μαζέψει χόρτα και μανιτάρια καθώς το έκανε αρκετά συχνά, ωστόσο η καρδιά του τον πρόδωσε με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό.

Στο σημείο είχαν σπεύσει δυνάμεις της αστυνομίας, της πυροσβεστικής, της πολιτικής προστασίας και της δημοτικής αρχής του νησιού.

Νεκρός 17χρονος στο Ρέθυμνο - Τον καταπλάκωσε τρακτέρ

Μία ακόμα τραγωδία γράφτηκε σήμερα στην Κρήτη με θύμα έναν 17χρονο που οδηγούσε τρακτέρ. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν σήμερα το πρωί όταν ο ανήλικος που κινούνταν σε αγροτικό δρόμο στην περιοχή Ρουσοσπίτι Ρεθύμνου, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα το τρακτέρ να τον καταπλακώσει.

Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της πυροσβεστικής με έξι άνδρες για τον απεγκλωβισμό του. Παράλληλα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μαζί με γιατρό βρέθηκε στο σημείο. Οι πληροφορίες του cretapost αναφέρουν ότι ο άτυχος νεαρός ήταν ήδη νεκρός. Ωστόσο άλλο ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη χθες στην Κερατέα με έναν οδηγό, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε σε γκρεμό.

Νεκρός 17χρονος στο Ρέθυμνο

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share