Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δημήτρης Κουφοντίνας: Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του

Τι αναφέρει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

27 Φεβρουαρίου 2021 17:01
Δημήτρης Κουφοντίνας: Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δημήτρης Κουφοντίνας: Σοβαρή επιδείνωση παρουσίασε σήμερα η υγεία του καταδικασμένου για συμμετοχή στη 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα, όπως αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, όπου και νοσηλεύεται εδώ και 22 μέρες, ενώ το πρωί του Σαββάτου σημειώθηκε επίθεση για χάρη του τρομοκράτη στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

«Ενημερώνουμε ότι, ο ασθενής του νοσοκομείου μας κος Δημ. Κουφοντίνας ο οποίος νοσηλεύεται για 11η ημέρα στην ΜΕΘ, μετά από 22 ημέρες παραμονής στην Παθολογική Κλινική, εμφάνισε σοβαρή επιδείνωση στην υγεία του σήμερα 27-02-2021.

Το προσωπικό της ΜΕΘ τηρώντας απόλυτα την κείμενη Νομοθεσία, δεδομένης της επίμονης άρνησης του ασθενούς να σιτιστεί και να λάβει υγρά, σε εκτέλεση εισαγγελικής παραγγελίας, προβαίνει στη λήψη όλων των ενδεδειγμένων μέτρων και απαραίτητων Ιατρο - φαρμακευτικων ενεργειών αντιμετώπισης των συνεπειών της πολυήμερης άρνησης λήψης τροφής και τελευταίως και υγρών.

Το Ιατρο - νοσηλευτικό προσωπικό συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του πάντοτε σύμφωνα με τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας προς το σκοπό της διασφάλισης της υγείας του ασθενούς με απόλυτο σεβασμό προς τα ανθρώπινα δικαιώματα».

Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κουφοντίνα

"Αιχμηρή" η απάντηση της ΝΔ για την επίθεση στα γραφεία της

Δημήτρης Κουφοντίνας: Συνεχίζονται οι εξελίξεις με τον Δημήτρη Κουφοντίνας και τους οπαδούς του και ειδικά με την επίθεση που έκαναν στα γραφεία της ΝΔ στα Χανιά.

Σημειώνεται ότι σήμερα Σάββατο 27 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται νέα συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Συγκεκριμένα η Νέα Δημοκρατία έδωσε μία απάντηση σχετικά με την επίθεση που έγινε στα γραφεία της στο πατρικό σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη.

Απάντησε η Νέα Δημοκρατία στις επιθέσεις που έγιναν.

Δημήτρης Κουφοντίνας: Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας

Ειδικότερα ανακοίνωση εξέδωσε η ΝΔ με αφορμή τις επιθέσεις τόσο στο σπίτι του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στα Χανιά, όσο και στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας Χανίων.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Οι υποστηρικτές του κατά συρροή δολοφόνου Δ. Κουφοντίνα συνεχίζουν να προκαλούν κάθε δημοκρατικό πολίτη με τις τραμπούκικες ενέργειές τους. Σήμερα στόχος τους ήταν τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας Χανίων και το πατρικό σπίτι του Πρωθυπουργού στα Χανιά.

Οι διαρκείς επιθέσεις τους διεκδικώντας προνομιακή μεταχείριση για τον καταδικασμένο για 11 δολοφονίες, δεν τρομοκρατούν κανέναν. Η Δημοκρατία και το κράτος δικαίου ούτε τρομοκρατούνται, ούτε εκβιάζονται».

Η αλητεία συνεχίζεται: Επίθεση στο γραφείο του Αυγενάκη από οπαδούς του Κουφοντίνα

Η αλητεία… τελειωμό δεν έχει από την πλευρά των οπαδών του Δημήτρη Κουφοντίνα, οι οποίοι αυτή την φορά έβαλαν στόχο το γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια ομάδα περίπου 10 ατόμων εισέβαλαν στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού και βουλευτή της ΝΔ, έγραψαν συνθήματα στους τοίχους και προχώρησαν σε εκτεταμένες ζημιές ως ένδειξη συμπαράστασης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα.

Με ανάρτησή του στο Facebook ο υφυπουργός κάνει λόγο για τρομοκρατική επίθεση και σημειώνει ότι αναμένει την ξεκάθαρη καταδίκη όλων των κομμάτων, ενώ νωρίτερα έγινε και παρέμβαση δικηγόρων στον Άρειο Πάγο.

Επίθεση οπαδών του Κουφοντίνα στον Αυγενάκη

Επίθεση στο γραφείο του Λευτέρη Αυγενάκη για χάρη του Κουφοντίνα

«Ο στόχος και οι μέθοδοι που επέλεξαν τα εν λόγω κατευθυνόμενα πρόσωπα, καθόλου δεν εξυπηρετεί τη μεθόδευσή τους. Όταν οι αντιεξουσιαστές πραγματοποιούν τρομοκρατικές επιθέσεις, όπως αυτή που συνέβη σήμερα στο Πολιτικό μου Γραφείο στο Ηράκλειο, τότε αυτές στρέφονται εναντίον όλης της κοινωνίας του Ηρακλείου και της Κρήτης, κοινωνίας στης οποίας την υπηρεσία έχω αποδείξει κατά τα χρόνια της πολιτικής μου διαδρομής, ότι βρίσκομαι με αφοσίωση, σεβασμό και εργατικότητα», γράφει ο κ. Αυγενάκης.

«Όσοι βρίσκονται πίσω από αυτή την πρακτική πολιτικής βίας, οφείλουν να συναισθανθούν το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνουν απέναντι στη δημοκρατική ομαλότητα, απέναντι στο σύνολο των συμπολιτών μας, οι οποίοι δίνουν σκληρούς καθημερινούς αγώνες, αλλά και στην Πατρίδα συνολικά. Οι γνωστές επικίνδυνες περιθωριακές ομάδες αυταρχικής νοοτροπίας δεν τρομοκρατούν κανέναν. Η κυβέρνηση ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται. Υπερασπίζεται σταθερά και αταλάντευτα τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου. Αναμένω την καταδίκη απ΄ όλα τα κόμματα με τον κατηγορηματικότερο τρόπο της πρακτικής βίας που στρέφεται εναντίον του ίδιου του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος», προσθέτει.

«Σε συνέχεια των τραμπούκικων επιθέσεων από υποστηρικτές του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δ. Κουφοντίνα, στόχος αυτή τη φορά έγινε το Πολιτικό Γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στο Ηράκλειο», αναφέρει σε δήλωσή του, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης. «Οι επιθέσεις τους, ας το καταλάβουν καλά, πέφτουν στο κενό. Η Κυβέρνηση ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται. Υπερασπίζεται απαρέγκλιτα τη Δημοκρατία και το Κράτος Δικαίου. Αυτό κάνει κι αυτό θα συνεχίσει να κάνει», καταλήγει.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share