Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός: Επίθεση με μολότοφ στο Δημαρχείο του Μοσχάτου

Ακόμη μία τις τελευταίες ώρες...

27 Φεβρουαρίου 2021 08:15
Συναγερμός: Επίθεση με μολότοφ στο Δημαρχείο του Μοσχάτου
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Συναγερμός σήμανε για τις Αρχές για ακόμη μια φορά στις τελευταίες μέρες, αφού επίθεση πραγματοποιήθηκε με μολότοφ στο Δημαρχείο του Μοσχάτου από αγνώστους τα ξημερώματα του Σαββάτου (27/2).

Οι άγνωστοι έσπασαν τις προθήκες του δημαρχείου στο Μοσχάτο και πέταξαν μέσα μολότοφ, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά στο ληξιαρχείο του κτιρίου, ενώ προ ωρών έγινε επίθεση και στο «Ίδρυμα Μητσοτάκη».

Επίθεση με μολότοφ στο Μοσχάτο: Η τοποθέτηση της Δημοτικής Αρχής για το συμβάν

Η επέμβασης της πυροσβεστικής ήταν άμεση και η φωτιά σβήστηκε πολύ γρήγορα.

«Γύρω στις 03:30 έγινε το χτύπημα. Έχουμε μικροζημιές. Μας κάνει φοβερή εντύπωση γιατί επέλεξαν να χτυπήσουν το δημαρχείο μας. Δεν πάει κάπου το μυαλό μας. Δεν έχουμε ανοιχτές πληγές με κανέναν, είμαστε ένας ήσυχος δήμος» σημείωσε ο αντιδήμαρχος Θανάσης Ντερέκας, μιλώντας στο «MEGA Σαββατοκύριακο».

Κινηματογραφική καταδίωξη στην Αθήνα: "Έπεσαν" πυροβολισμοί στην πλατεία Αττικής

Κινηματογραφική καταδίωξη στην Αθήνα: Συναγερμός σήμανε στην Αθήνα όπου βρισκόταν σε εξέλιξη καταδίωξη μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στην Πλατεία Αττικής.

Συγκεκριμένα στην Αθήνα σημειώθηκε μεγάλη καταδίωξη ανάμεσα στην αστυνομία και σε αγνώστους που φαίνεται να είχαν πυροβολήσει στην Πλατεία Αττικής.

Κινηματογραφική καταδίωξη στην Αθήνα.

Κινηματογραφική καταδίωξη στην Αθήνα: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία στην πλατεία Αττικής, ύστερα από σήμα για πυροβολισμούς. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο όπου υπήρξε καταγγελία για το συμβάν, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν, ότι οι δύο δράστες σταμάτησαν διερχόμενο ταξί απείλησαν τον οδηγό και επιβιβάστηκαν σ'αυτό.

Στη συνέχεια, μετέβησαν με το ταξί μέχρι τον σταθμό Λαρίσης, όπου αντελήφθησαν ότι θα τους εγκλωβίσουν οι αστυνομικοί και αποβιβάστηκαν από το ταξί και εξαφανίστηκαν πεζή.

Από τη βιασύνη τους όμως, ξέχασαν στο ταξί το όπλο, το οποίο βρίσκεται για έλεγχο στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών, ώστε να διαπιστωθεί εάν έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν, ότι επειδή οι δράστες άφησαν πίσω τους στοιχεία, θα μπορέσουν να φτάσουν σύντομα στα ίχνη και τη σύλληψή τους.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share