Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Κινηματογραφική καταδίωξη στην Αθήνα: "Έπεσαν" πυροβολισμοί στην πλατεία Αττικής

Έκλεψαν ταξί οι δράστες

26 Φεβρουαρίου 2021 22:51
Κινηματογραφική καταδίωξη στην Αθήνα:

Κινηματογραφική καταδίωξη στην Αθήνα: Συναγερμός σήμανε στην Αθήνα όπου βρισκόταν σε εξέλιξη καταδίωξη μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στην Πλατεία Αττικής.

Σημειώνεται ότι στη Θεσσαλονίκη άγνωστοι μαχαίρωσαν ένα ζευγάρι στο κέντρο της πόλης με το ΕΚΑΒ να σπεύδει απευθείας στο σημείο.

Συγκεκριμένα στην Αθήνα σημειώθηκε μεγάλη καταδίωξη ανάμεσα στην αστυνομία και σε αγνώστους που φαίνεται να είχαν πυροβολήσει στην Πλατεία Αττικής.

Κινηματογραφική καταδίωξη στην Αθήνα.

Κινηματογραφική καταδίωξη στην Αθήνα: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία στην πλατεία Αττικής, ύστερα από σήμα για πυροβολισμούς. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο όπου υπήρξε καταγγελία για το συμβάν, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν, ότι οι δύο δράστες σταμάτησαν διερχόμενο ταξί απείλησαν τον οδηγό και επιβιβάστηκαν σ'αυτό.

Στη συνέχεια, μετέβησαν με το ταξί μέχρι τον σταθμό Λαρίσης, όπου αντελήφθησαν ότι θα τους εγκλωβίσουν οι αστυνομικοί και αποβιβάστηκαν από το ταξί και εξαφανίστηκαν πεζή.

Από τη βιασύνη τους όμως, ξέχασαν στο ταξί το όπλο, το οποίο βρίσκεται για έλεγχο στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών, ώστε να διαπιστωθεί εάν έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν, ότι επειδή οι δράστες άφησαν πίσω τους στοιχεία, θα μπορέσουν να φτάσουν σύντομα στα ίχνη και τη σύλληψή τους.

Συναγερμός στο Ζεφύρι: Πυροβολισμοί κατά αστυνομικών

Αστυνομική επιχείρηση έχει στηθεί στο Ζεφύρι μετά από πυροβολισμούς κατά αστυνομικών τα ξημερώματα. Σύμφωνα με το OPEN, υπήρξε διαμάχη μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά και στο σημείο έσπευσε η αστυνομία.

Συγκεκριμένα, άρχισε να πυροβολεί κατά των αστυνομικών χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί κανείς ενώ ο δράστης συνελήφθη. Μάλιστα, το όπλο που χρησιμοποίησε είχε κλαπεί τον περασμένο Ιανουάριο από αστυνομικό.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από την αστυνομία, είναι κλειστή η Εθνικής Αντιστάσεως στο Ζεφύρι ενώ παρουσία εισαγγελέα γίνονται έρευνες σε διώροφο σπίτι.

Επίσης, πριν από λίγες ημέρες, ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο Ζεφύρι όπου μία γυναίκα "έχασε" τη ζωή της από φωτιά που ξέσπασε μέσα στο σπίτι της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share