Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στο Θησείο: Ύποπτο αντικείμενο βρέθηκε στο ίδρυμα "Κωνσταντίνος Μητσοτάκης"

Στο σημείο έχουν σπεύσει οι Αρχές

26 Φεβρουαρίου 2021 22:09
Συναγερμός στο Θησείο: Ύποπτο αντικείμενο βρέθηκε στο ίδρυμα

Θησείο: Συναγερμός σήμανε στο Θησείο πριν από λίγη ώρα όπου εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο στο ίδρυμα "Κωνσταντίνος Μητσοτάκης".

Σημειώνεται ότι στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε μεγάλη έκρηξη με υλικές ζημιές σε είσοδο πολυκατοικίας που διαμένουν στρατιωτικοί.

Συγκεκριμένα στο Θησείο σήμανε συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ όταν την κάλεσαν για ύποπτο αντικείμενο που βρέθηκε στο ίδρυμα "Κωνσταντίνος Μητσοτάκης".

Συναγερμός στο Θησείο.

Θησείο: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα εμπρηστικό μηχανισμό που αποτελείται από γκαζάκια τοποθέτησαν άγνωστοι στο Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης» στην οδό Ψαρομηλίγκου στο Θησείο.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί από το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, ενώ υπάρχει η πληροφορία ότι δύο από τα γκαζάκια εξερράγησαν χωρίς να προκαλέσουν τραυματισμούς.

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Άγνωστοι μαχαίρωσαν ζευγάρι στο κέντρο της πόλης

Θεσσαλονίκη: Συναγερμός σήμανε στη Θεσσαλονίκη όπου άγνωστοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν ένα ζευγάρι στο κέντρο της πόλης με τις Αρχές να σπεύδουν στο σημείο.

Σημειώνεται ότι έγινε μία τραγωδία στην Αταλάντη όπου ένα ζευγάρι έχασε τη ζωή του όταν αναποδογύρισε ένα τρακτέρ με αποτέλεσμα να πέσει πάνω τους.

Συγκεκριμένα ένα σοκαριστικό και σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου ένα ζευγάρι δέχθηκε επίθεση από αγνώστους όπου και οδηγήθηκαν στον νοσοκομείο.

Μεγάλη επίθεση έγινε στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα έναν άνδρα και μια γυναίκα μαχαίρωσαν άγνωστοι το απόγευμα της Παρασκευής (26/2) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με το GRTimes, το συμβάν σημειώθηκε επί της οδού Ολύμπου λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας ο οποίος, κατά δήλωσή του είναι Αλγερινής καταγωγής και 32 ετών, μαχαιρώθηκε μαζί με τη γυναίκα του από άτομα με σκοπό την ληστεία.

Σύμφωνα με το Thestival.gr, o 32χρονος δήλωσε ότι οι δράστες αποπειράθηκαν να πάρουν το κινητό της συντρόφου του.

Στο σημείο έσπευσαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αλλά και Κινητή Μονάδα, και αφού τους παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, τους μετέφεραν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Δείτε βίντεο από το GRTimes:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share