Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» για τον Δημήτρη Λιγνάδη: «Υπάρχουν άλλες δύο καταγγελίες για βιασμό»

Νέες αποκαλύψεις για τη δράση του σκηνοθέτη

26 Φεβρουαρίου 2021 15:48
«Βόμβα» για τον Δημήτρη Λιγνάδη: «Υπάρχουν άλλες δύο καταγγελίες για βιασμό»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Νέα «βόμβα» έπεσε για τον Δημήτρη Λιγνάδη, αφού φαίνεται πως υπάρχουν άλλες δύο καταγγελίες για βιασμό προς το σκηνοθέτη, όπως αποκάλυψε η δικηγόρος ενός εκ των θυμάτων, Μαρία Κουρτέση.

Οι αποκαλύψεις αυτές έρχονται λίγη ώρα μετά την προφυλάκιση του πασίγνωστου ηθοποιού, με τον κλοίο να σφίγγει ακόμη περισσότερο γύρω του, αφού εισαγγελέας και ανακρίτρια δεν πείστηκαν από τις εξηγήσεις του.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο, συγκεκριμένα, δύο ακόμη πρόσωπα ήρθαν στο γραφείο της και κατήγγειλαν βιασμό από τον ηθοποιό - σκηνοθέτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα περιστατικά δεν έχουν παραγραφεί όπως τόνισε η ίδια. «Τα δύο περιστατικά δεν έχουν σχέση με κέντρα φιλοξενίας, ΜΚΟ, σχολές ή εργαστήρια θεάτρου. Δεν έχουν καμία σχέση με το θέατρο» σημείωσε και πρόσθεσε ότι συνδετικός κρίκος είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Δημήτρης Λιγνάδης: Νέες καταγγελίες στη δημοσιότητα εναντίον του

Χρονολογικά και τα δύο περιστατικά τοποθετούνται στο 2015 ενώ σήμερα τα φερόμενα ως θύματα είναι μεταξύ 22 και 24 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος σήμερα Βασίλης, ο οποίος ζει μόνιμα στο Βερολίνο, ήταν το πρώτο άτομο που κινήθηκε νομικά εναντίον του γνωστού ηθοποιού - σκηνοθέτη. Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη όταν ήταν ανήλικος.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής ο Δημήτρης Λιγνάδης κρίθηκε προφυλακιστέος μετά τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα. Κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή και θα μεταφερθεί στις φυλακές της Τρίπολης.

Από τη μεριά του ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, έκανε λόγο για μια λανθασμένη απόφαση και θα προσφύγει κατά της διατάξεως της ανακρίτριας για την προφυλάκιση του πελάτη του. Προανήγγειλε ότι θα κάνει μήνυση σε όσους δε σεβάστηκαν το τεκμήριο της αθωότητας του ηθοποιού - σκηνοθέτη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share