Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021

Αλέξης Κούγιας: «Δεν καταλαβαίνω γιατί ξεσηκώθηκαν όλοι αυτοί οι ηθοποιοί» (Video)

Η απάντηση στη φράση “επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι”

26 Φεβρουαρίου 2021 13:56
Αλέξης Κούγιας: «Δεν καταλαβαίνω γιατί ξεσηκώθηκαν όλοι αυτοί οι ηθοποιοί» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στους δημοσιογράφους, μίλησε ο Αλέξης Κούγιας έξω από το Εφετείο, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, στην υπερασπιστική γραμμή που ακολούθησε με τον πελάτη του και τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους, αλλά και στη φράση “επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι”, τον κύριο Παναγόπουλο και την Δώρα Χρυσικού.

Η απάντηση του Κούγια στην φράση “επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι”

«Δεν καταλαβαίνω γιατί ξεσηκώθηκαν όλοι αυτοί οι ηθοποιοί, ακόμα και ένας μόδιστρος. Και ένας παλιός παρουσιαστής που έχει παντρευτεί με άντρα. Έκαναν αχαρακτήριστες τοποθετήσεις με εξυβριστικές θέσεις, για τις οποίες θα τους οδηγήσω στα δικαστήρια», είπε ο Αλέξης Κούγιας

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τον κύριο Παναγόπουλο ο κύριος Λιγνάδης επικαλέστην ως μάρτυρα για το ταξίδι στην Αίγυπτο. Υπάρχουν εισιτήρια μαζί με τον κύριο Παναγόπουλο . Υπάρχουν εισιτήρια για την παραμονή τους σε ξενοδοχείο και στο Λούξορ για την παραμονή στην Αίγυπτο. Υπάρχουν εισιτήρια αναχωρήσεως και επιστροφής. Τι να διαψεύσει ο συγκεκριμένος; Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η ανακοίνωση, ο καθένας έχει το δικό του σύστημα αξιών».

Όσα δήλωσε για την Δώρα Χρυσικού

«Έχουμε επικαλεστεί καμία μάρτυρα Χρυσικού εμείς; Όταν κάνετε ερωτήσεις σε μένα να είστε πολύ προσεκτικός γιατί μπορώ να σας εκθέσω . Δεν θέλω να απαντήσω καθόλου, ποια είναι η κυρία Χρυσικού; Να την προσλάβουμε να κάνει ένα μονόπρακτο.

Δεν με ενδιαφέρει η ερώτησή σου, θα κάνω εγώ διάσημη την κυρία Χρυσικού, η οποία έβγαλε μια ανακοίνωση όταν υπάρχουν η πρώην υπουργός παιδείας κυρία Κούρκουλα, ο σύζυγός της και ιδιοκτήτης του Action, δύο δικηγόροι, μια πρόεδρος εφετών και δεκάδες άνθρωποι από την Ιθάκη που έχουν τηλεφωνήσει ότι τον Αύγουστο του 15 ήταν στην Ιθάκη και όταν υπάρχουν και φωτογραφίες και δείχνουν τους ανθρώπους αυτούς.

Ποια είναι η κυρία Χρυσάφι πως την είπατε κάνει μια διάψευση και θα κάτσω να ασχοληθώ με την κυρία Χρυσάφι».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share