Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μετρό: Κλείνει ξανά λόγω Κουφοντίνα ο σταθμός «Πανεπιστήμιο»

Νέα κινητοποίηση για τον τρομοκράτη

26 Φεβρουαρίου 2021 12:42
Μετρό: Κλείνει ξανά λόγω Κουφοντίνα ο σταθμός «Πανεπιστήμιο»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Εντολή για εκ νέου κλείσιμο του σταθμού «Πανεπιστήμιο» στο Μετρό έδωσε η Αστυνομία, αφού γίνεται ξανά κινητοποίηση για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Συγκεκριμένα, ο σταθμός αναμένεται να κλείσει στις 4:30 το απόγευμα. Οι συρμοί, βέβαια, θα διέρχονται χωρίς να πραγματοποιούνται στάσεις, με τη συγκέντρωση να λαμβάνει τόπο στα Προπύλαια.

Μετρό «Πανεπιστήμιο»: Για ακόμη μια φορά κλειστό ελέω Κουφοντίνα

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη (25/02) σε συλλήψεις μετατράπηκαν 42 προσαγωγές που έγιναν από την Αστυνομία κατά την συμβολική κατάληψη που πραγματοποίησαν οι συλληφθέντες στις 11 το πρωί σε κτίριο του υπουργείου Πολιτισμού στην πλατεία Καρίτση, σε ένδειξη συμπαράστασης στον Δημήτρη Κουφοντίνα, καθώς και για την ικανοποίηση των αιτημάτων των εργαζομένων στον Πολιτισμό.

Σε βάρος των 42 συλληφθέντων σχηματίζεται δικογραφία από την Κρατική Ασφάλεια για παράβαση του άρθρου του Ποινικού Κώδικα που αφορά σε κίνδυνο διάδοσης του ασθένειας, για διατάραξη οικιακής ειρήνης, διατάραξη δημόσιας υπηρεσίας, ενώ τους επιβλήθηκε και πρόστιμο 300 ευρώ για μη τήρηση των μέτρων αποτροπής της επιδημίας.

Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας: Επεισόδια και χημικά στη συγκέντρωση για τον Δημήτρη Κουφοντίνα

Δημήτρης Κουφοντίνας: Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με τον Δημήτρη Κουφοντίνα όπου επικρατεί ένα "χάος" στο κέντρο της Αθήνας με επεισόδια που γίνονται σε συγκέντρωση για αυτό.

Συγκεκριμένα μεγάλα επεισόδια γίνονται στο κέντρο της Αθήνας στη συγκέντρωση για τον Δημήτρη Κουφοντίνα ανάμεσα στην αστυνομία και τους διαδηλωτές.

Μεγάλες εντάσεις υπάρχουν στο κέντρο της Αθήνας.

Δημήτρης Κουφοντίνας: Η ένταση των επεισοδίων

Ειδικότερα ο Δημήτρης Κουφοντίνας πραγματοποιεί απεργία πείνας από τις 8 Ιανουαρίου εδώ και 47 ημέρες δηλαδή και από τις 22 Φεβρουαρίου απεργία δίψας.

Επεισόδια γίνονται αυτή την στιγμή με χημικά και την αύρα της ΕΛ.ΑΣ. στην πορεία για τον Δημήτρη Κουφοντίνα στο κέντρο της Αθήνας στα Προπύλαια.

Στο κέντρο της Αθήνας γίνονται μεγάλα επεισόδια.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας πραγματοποιεί απεργία πείνας από τις 8 Ιανουαρίου εδώ και 47 ημέρες δηλαδή και από τις 22 Φεβρουαρίου απεργία δίψας, γεγονός που έγινε γνωστό από ανάρτηση του γιου του, Έκτορα, στο Facebook. Αίτημά του είναι η μεταφορά του στις φυλακές Κορυδαλλού από τις φυλακές Δομοκού όπου και κρατείται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου, υπήρξε εισαγγελική παρέμβαση για υποχρεωτική λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων, ύστερα από αίτημα των γιατρών του νοσοκομείου Λαμίας. Από τις 16:30 είναι κλειστοί οι σταθμοί του μετρό σε Πανεπιστήμιο και Σύνταγμα, ύστερα από εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share