Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (26/02)

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας!

26 Φεβρουαρίου 2021 07:37
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (26/02)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα 26/02! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο από την εκπομπή "Ώρα Ελλάδος" του Open. Παράλληλα, διαβάστε εδώ πώς θα πληρώσετε τα τέλη κυκλοφορίας.

Δείτε αναλυτικά τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων στο Athensmagazine.gr:

Σάκης Αρναούτογλου: «Ο Μάρτιος θα μπει με ανοιξιάτικα σκαμπανεβάσματα - Το Σαββατοκύριακο ο καιρός...» (Video)

Με «ανοιξιάτικα σκαμπανεβάσματα» του καιρού θα υποδεχτούμε τον Μάρτιο σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ Σάκη Αρναούτογλου. Παράλληλα, ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης περιμένει διαδοχικές ψυχρές εισβολές από τον άλλον μήνα.

Με βάση της πρόγνωσή του ψυχρές αέριες μάζες από τα βόρεια θα κινηθούν προς την χώρα μας ρίχνοντας την θερμοκρασία κυρίως στα βόρεια και ανατολικά τμήματα της χώρας, ωστόσο όπως σπεύδει να σημειώσει δεν πρόκειται για κάτι το ιδιαίτερο αφού η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι περίπου της τάξης των 6 με 8 βαθμών Κελσίου μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια για την εποχή.

«Δεν θα είναι κάτι το ιδιαίτερο, κάτι το εντυπωσιακό» είπε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας πώς ο καιρός προφανώς δεν θα έχει καμία σχέση με την πρόσφατη κακοκαιρία.

«Η θερμοκρασία από τους 20 βαθμούς το Σάββατο, θα πέσει στους 12 με 14. Θα κρυώσει δηλαδή ο καιρός αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο» είπε χαρακτηριστικά.

Αυτή η πτώση θα διατηρηθεί και τη Δευτέρα και η διαφορά θα είναι αισθητή σε σχέση με το Σάββατο εξ ου και ο χαρακτηρισμός «ανοιξιάτικα σκαμπανεβάσματα».

Από πλευράς φαινομένων θα υπάρξουν κάποιες βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, κυρίως στα νοτιότερα τμήματα της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας κυρίως στην περιοχή της Χαλκιδικής, κάποιες αξιόλογες βροχές δεν αποκλείονται επίσης και στα τμήματα της ανατολικής Θεσσαλίας, στις Σποράδες και στην Βόρεια Εύβοια αλλά και σε περιοχές της δυτικής Πελοποννήσου.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινά τμήματα της κεντρικής Στερεάς. Τέλος, ενισχυμένοι θα είναι και οι βοριάδες στο Αιγαίο οι οποίοι την Δευτέρα θα αγγίζουν τα 7 τοπικά και 8 μποφόρ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share