Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Ανδρέας Κολλάς

Διετέλεσε Πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ και μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ

25 Φεβρουαρίου 2021 17:03
Πέθανε ο Ανδρέας Κολλάς
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η ΓΣΕΕ εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο του Ανδρέα Κολλά, ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ και μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ, με σημαντική συνδικαλιστική συνεισφορά. Επίσης, «έφυγε» από τη ζωή ο επιχειρηματίας Μιχάλης Μελισσαρόπουλος.

Ο Ανδρέας Κολλάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Πέραμα και από νεαρή ηλικία εντάχθηκε στο συνδικαλιστικό κίνημα. Μέχρι την τελευταία στιγμή υπερασπίστηκε το έργο και την πορεία του στο κίνημα και τον συλλογικό αγώνα για την αποκατάσταση 11.500 απολυμένων οικογενειών της ΕΑΣ, υποστηρίζοντας το δημόσιο και ενιαίο χαρακτήρα των αστικών συγκοινωνιών.

Πέθανε ο Ανδρέας Κολλάς
Στη φωτογραφία ο Ανδρέας Κολλάς(δεξιά) με τον πρώην νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα (αριστερά)

Η Συνομοσπονδία εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

"Έφυγε" από τη ζωή ο αθλητικογράφος Παναγιώτης Συρόπουλος

Θάνατος: Θρήνος επικρατεί στον δημοσιογραφικό και αθλητικό κόσμος διότι "έχασε" τη μάχη με τη ζωή ο αθλητικογράφος Παναγιώτης Συρόπουλος.

Σημειώνεται ότι πριν λίγες μέρες έχασε στα ξαφνικά τη ζωή του ο δημοσιογράφος Κώστας Ψωμιάδης σε ηλικία των 57 ετών.

Συγκεκριμένα το πρωί της Τετάρτης 24 Φεβρουαρίου κατέληξε ο αθλητικογράφος Παναγιώτης Συρόπουλος έπειτα από έμφραγμα που υπέστη.

Θάνατος: Η τελευταία μάχη του

Ειδικότερα θλίψη επικρατεί από το πρωί στην πόλη της Ξάνθης με την ανακοίνωση του θανάτου του πολύ γνωστού και αγαπητού αθλητικού δημοσιογράφου Παναγιώτη Συρόπουλου.

Ο εκλιπών νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης έπειτα από έμφραγμα που υπέστη. Υποβλήθηκε σε πολύωρη εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς αλλά δυστυχώς δε τα κατάφερε και κατέληξε το πρωί της Τετάρτης (24/02).

Ποιος ήταν ο Παναγιώτης Συρόπουλος

Από τα τέλη της δεκαετίας του ΄80 είχε γίνει γνωστός ως αθλητικογράφος σε ραδιόφωνα, τηλεοράσεις και εφημερίδες της Ξάνθης αλλά και ως ανταποκριτής σε πολλά αθλητικά ΜΜΕ της Αθήνας.

Ο Παναγιώτης Συρόπουλος ως ρεπόρτερ ήταν παρών σε όλες τις ευρωπαϊκές μάχες του ΑΟΞ, περιέγραψε για αθηναϊκό ραδιόφωνο την ιστορική πρόκριση επί της Λίνφιλντ ενώ ήταν παρών το μακρινό 1991 και στην υπογραφή της συμφωνίας με την Βιαμάρ για την μετονομασία της ομάδας σε Skoda Ξάνθη και την ανάληψη του ιδιοκτησιακού της καθεστώτος από τον Χρήστο Πανόπουλο. Ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός αγοριού.

Η ομάδα της Ξάνθης με ανακοίνωση της εξέφρασε τη θλίψη της και έστειλε τα συλλυπητήρια της στους οικείους του.

Ανακοίνωση από τον ΑΟΞ

"Το Διοικητικό Συμβούλιο, το Ποδοσφαιρικό Τμήμα καθώς και το Διοικητικό Προσωπικό του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ εκφράζουν την ειλικρινή θλίψη τους για τον θάνατο του Παναγιώτη Συρόπουλου.
Ο Παναγιώτης από την δεκαετία του '80 ήταν δίπλα στην ομάδα μας καθώς με τα άρθρα αλλά και τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές μεταδόσεις ενημέρωνε με συνέπεια τους φιλάθλους της ομάδας.
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του".

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share