Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021

Δήμαρχος έστησε κορωνοπάρτι με συμμετοχή γνωστού βουλευτή - Επώνυμες καταγγελίες

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως!

25 Φεβρουαρίου 2021 14:34
Δήμαρχος έστησε κορωνοπάρτι με συμμετοχή γνωστού βουλευτή - Επώνυμες καταγγελίες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύο ενδιαφέροντα κουίζ βάζει η εφημερίδα Παρασκήνιο. Και τα δύο αφορούν γνωστούς Δημάρχους της Αττικής.

Δήμαρχος και κορωνοπάρτι

Ποιος δήμαρχος, προς τα ανατολικά της Αττικής, κατηγορείται ότι παραβίασε τα μέτρα κατά της πανδημίας και προχώρησε σε… κορονοπάρτι;

Μάλιστα, οι επώνυμες καταγγελίες που κατέκλυσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για παράνομο άνοιγμα καταστήματος εστίασης. Και όχι μόνο αυτό.

Καταγγέλλεται και συμμετοχή στην «εκδήλωση» βουλευτή της περιοχής, χωρίς όμως να διευκρινίζεται αν η παρανομία έγινε… προς τιμήν του.

Διαβάστε κι αυτό με την ευκαιρία: Έπος στον Bόλο: Έκανε κορωνο-πάρτι από στεναχώρια για τον χωρισμό του γιου του

Δήμαρχος έστησε κορωνοπάρτι με συμμετοχή γνωστού βουλευτή

Δήμαρχος και μέτρα για κορωνοϊό

Ποιος δήμαρχος, κοντά στο κέντρο της Αθήνας, κατηγορείται πολύ έντονα τον τελευταίο καιρό από εργαζομένους και αντιπολίτευση ότι δεν παίρνει κανένα μέτρο για την προφύλαξη των εργαζομένων από την πανδημία;

Μάλιστα μαθαίνουμε ότι έχουν αρχίσει να απευθύνονται και προς κυβερνητικούς παράγοντες, καλώντας τους να συνετίσουν τον δήμαρχο και να μπει στον σωστό δρόμο.

Όχι τίποτα άλλο, αλλά μέχρι πρότινος ήταν όλοι… καλομαθημένοι!

Δημοσιεύθηκαν στο ένθετο Spy News της εφημερίδας Παρασκήνιο!

Πότε θα τελειώσει η πανδημία του κορωνοϊού;

Κορωνοϊός: Εδώ και έναν περίπου χρόνο ο πλανήτης ζει σε ρυθμούς πανδημίας, με περιορισμούς, lockdowns, απαγόρευση κυκλοφορίας, μάσκες, αποστάσεις. Ο περιφερειακός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στην Ευρώπη, Χανς Κλούγκε, πιστεύει πως η πανδημία του κορωνοϊού θα τελειώσει στις αρχές του 2022.

Σε δηλώσεις του στο δανέζικο κρατικό δίκτυο DR, ο Κλούγκε σημειώνει πως η COVID-19 θα συνεχίσει να επικρατεί το 2021, αλλά θα είναι περισσότερο διαχειρίσιμη σε σύγκριση με το 2020.

Υποστηρίζοντας ότι τα χειρότερα σενάρια πλέον ανήκουν στο παρελθόν, ο Κλούγκε αναφέρει ότι υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τον ιό σε σχέση με το 2020, όταν και ξεκίνησε η εξάπλωσή του. Ωστόσο σοκ προκαλεί η είδηση πώς εμφανίστηκε νέα μετάλλαξη του ιού και εξαπλώνεται με ακόμη πιο γρήγορους ρυθμούς.

Πότε θα εξαφανιστεί ο κορωνοϊός

Ο κορωνοϊός θα συνεχίσει να υπάρχει

Προειδοποίησε, ωστόσο, ότι κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει από πριν το μέλλον της πανδημίας της COVID-19, όπως μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο Anadolu. «Θα συνεχίσει να υπάρχει ο ιός, αλλά δεν πιστεύω ότι θα χρειάζονται οι περιορισμοί. Αυτό είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα», είπε. Σύμφωνα με τον Κλούγκε, οι μεταλλάξεις είναι φυσιολογικές και ο ιός προσπαθεί να προσαρμοστεί στα άτομα που μολύνονται, ωστόσο η γρήγορη εξάπλωση των μεταλλάξεων προκαλεί ανησυχία.

Προσθέτοντας ότι ο ΠΟΥ παρακολουθεί στενά την αποτελεσματικότητα των εμβολίων που έχουν αναπτυχθεί κατά της Covid-19 λόγω των ταχέως διαδεδομένων τύπων του ιού, είπε ότι τα εμβόλια μπορούν να τροποποιηθούν με βάση τις νέες μεταλλάξεις εάν είναι απαραίτητο και δεν χρειάζεται να παραχθούν από την αρχή.

Κορωνοϊός: Πότε θα εξαφανιστεί

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share