Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 25/02: Δεν χώρισαν ποτέ Μαριαλένα - Σάκης! Σκηνοθετημένο από την παραγωγή να τα βρουν στο παιχνίδι;

"Γάτος" ο Ατζούν - Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο

25 Φεβρουαρίου 2021 11:38
Survivor spoiler 25/02: Δεν χώρισαν ποτέ Μαριαλένα - Σάκης! Σκηνοθετημένο από την παραγωγή να τα βρουν στο παιχνίδι;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Τα πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που είχε σημειώσει το Survivor Ελλάδα - Τουρκία οδήγησε τον Ατζούν σε νέες ιδέες και σκέψεις!

Τι σκέφτηκε ο γάτος; Όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή Ευτυχείτε του Open, κυκλοφορεί μια φήμη που θέλει την Μαριαλένα και τον Σάκη να μην έχουν χωρίσει ποτέ και να είναι ζευγάρι!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Survivor spoiler 25/02: Δεν χώρισαν ποτέ Μαριαλένα - Σάκης!

Τι θέλουμε να πούμε; Ότι μόλις τα δύο παιδιά έκαναν αίτηση για να μπουν στο Survivor του Τούρκου του ήρθε μια τρελή ιδέα που λέει και ο Πάνος ο Καλλίδης! Αρχικά να μπει η Μαριαλένα ως μια κοπέλα που έχει συνάψει μια πρώιμη σχέση και στην συνέχεια να μπει να την βρει ο πρώην της, μαζί με την επόμενο σχέση του!

Όλοι στο κόλπο εν ολίγης! Σύμφωνα με το σενάριο αυτό φαίνεται στο κόλπο να είναι και ο Γιώργος Λιβάνης, για αυτό δεν έχει παραδεχτεί δημόσια ότι έχει δεσμό με την Μαριαλένα, αλλά ότι έχουν έρθει πιο κοντά, ενώ και η Χριστίνα που παρουσιάζεται ως τρίτο πρόσωπο φαίνεται να μην καίγεται για την καρδιά του Σάκη!

Ένα σενάριο που εφόσον ευσταθεί επιβεβαιώνει όλα αυτά που σας λέμε από το πρωί της Πέμπτης! Πως το φετινό Survivor πρόκειται για ένα κακοστημένο ριάλιτι με παίκτες σε ρόλους ηθοποιών! Λέτε; Εμείς πάντως δεν το αποκλείουμε!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor 4: «Βόμβα» στην «μπλε» παραλία - «Η Μαριαλένα δεν έχει ξεπεράσει τον Σάκη»

«Βόμβα» έριξε στην «μπλε» παραλία του Survivor ο Τζέιμς Καφετζής, με τον εκ των ηγετών της ομάδας να αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον χωρισμό της με τον Σάκη Κατσούλη.

Ο διοργανωτής boat party μιλούσε με τον Νίκο Μπάρτζη, με τους δύο να συνεχίζουν το… κουτσομπολιό του Κρις Σταμούλη και να αναφέρονται στο πώς εξελίσσεται η συμβίωση του πρώην ζευγαριού, αν και ολοένα «φουντώνουν» οι φήμες, ότι επίκειται επανασύνδεση μεταξύ τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor 4: Το σχόλιο του Τζέιμς για Σάκη-Μαριαλένα

Ο Τζέιμς, μάλιστα, μίλησε στην κάμερα και επεσήμανε πως «ο Σάκης ζει μες στη Μαριαλένα και η Μαριαλένα μες στον Σάκη». Κάπως έτσι, άφησε το δικό του στίγμα ως προς το τι συμβαίνει μεταξύ τους.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share