Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε εμπρηστικός μηχανισμός σε είσοδο πολυκατοικίας που διαμένουν στρατιωτικοί

Προκλήθηκαν αρκετά μεγάλες ζημιές

25 Φεβρουαρίου 2021 10:25
Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε εμπρηστικός μηχανισμός σε είσοδο πολυκατοικίας που διαμένουν στρατιωτικοί

Θεσσαλονίκη: Συναγερμός σήμανε στη Θεσσαλονίκη όπου εξερράγη εμπρηστικός μηχανισμός σε είσοδο πολυκατοικίας που διαμένουν στρατιωτικοί.

Σημειώνεται ότι πριν λίγες μέρες είχε σημειωθεί μία έκρηξη στο Γουδή όπου είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός σε ATM τράπεζας.

Συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη μία έκρηξη που έγινε σε είσοδο πολυκατοικίας προκάλεσε αρκετές υλικές ζημιές αλλά ευτυχώς δεν υπήρχαν τραυματίες.

Βρέθηκε εμπρηστικός μηχανισμός στη Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη: Το χρονικό της έκρηξης

Ειδικότερα συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Πέμπτης (25/2) λίγο μετά τη μία και μισή στην αστυνομία της Θεσσαλονίκης για αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό που τοποθέτησαν άγνωστοι στην είσοδο πολυκατοικίας, στην περιοχή Φάληρο.

Ο μηχανισμός αποτελούνταν από δύο γκαζάκια και μπουκάλια με εύφλεκτο υλικό, ενώ από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην τζαμαρία της εισόδου. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές και όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων στην πολυκατοικία διαμένουν στρατιωτικοί.

Αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο συνέλεξαν υπολείμματα του μηχανισμού για εργαστηριακή εξέταση και προχώρησαν σε πέντε προσαγωγές, ωστόσο, όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν προέκυψε κάτι εις βάρος τους. Τις έρευνες γα το περιστατικό διενεργεί η Κρατική Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Τραγωδία στη Κερατέα: Αυτοκτονία ο θάνατος του 24χρονου; Πήρε φόρα και έπεσε στον γκρεμό;

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε σε γκρεμό στην περιοχή Κακιά Θάλασσα στην Κερατέα.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο του δήμου Λαυρεωτικής, Θανάση Μακρυδημήτρη, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή Live News του Mega, επρόκειτο για 24χρονο άνδρα.

Σημειώνεται πως το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 24χρονος βρέθηκε στο σημείο κάτω από άγνωστες συνθήκες, ενώ λίγο αργότερα κυκλοφόρησε η "φήμη" στην τοπική κοινωνία πως ο νεαρός αποφάσισε να δώσει τέλος στην ζωή του!

Για τον απεγκλωβισμό του στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από την Πυροσβεστική και την ΕΜΑΚ. Μάλιστα στο σημείο βρέθηκαν 14 πυροσβέστες με έξι οχήματα και η Ο.Ο.Ε.Δ. της 1ης ΕΜΑΚ.

«Ήταν πολύ φιλήσυχο παιδί δεν ξέρουμε πως έφυγε από το δρόμο. Αυτό θα το διερευνήσουν οι αρμόδιες αρχές», τόνισε ένας από τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος, με σκοπό να βοηθήσει τα σωστικά συνεργεία για τον απεγκλωβισμό του άτυχου άνδρα.

Τραγωδία στη Κερατέα

Τραγωδία στη Κερατέα: Αυτοκτονία ο θάνατος του 24χρονου

Σοκ στην Κερατέα

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share