Σάββατο, 08 Μαΐου 2021

Σοκ: Παντρεμένος πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός βίασε συνάδελφό του μέσα στο σπίτι του

Αποκάλυψη σοκ!

25 Φεβρουαρίου 2021 09:23
Σοκ: Παντρεμένος πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός βίασε συνάδελφό του μέσα στο σπίτι του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία γνωστή ηθοποιός της τηλεόρασης και του θεάτρου καταγγέλλει πασίγνωστο ηθοποιό για βιασμό.

Ο δικηγόρος της βγήκε στο δελτίο του ΣΚΑΪ και έκανε την αποκάλυψη. Την κάλεσε όπως είπε ο συνήγορός της στο σπίτι του να μιλήσουν για τη συνεργασία τους και επειδή ήταν παντρεμένος θεώρησε πως δεν ήταν κάτι το μεμπτό. Πήγε στο σπίτι του, ήταν περίοδος του Πάσχα μάλιστα και μπαίνοντας κλείδωσε την πόρτα. Μετά από 20 λεπτά συζήτησης για τα επαγγελματικά πέρασε σε προσωπικά ζητήματα με εκείνη να νιώθει άβολα και να θέλει να αποχωρήσει αλλά δεν τα κατάφερε με τον ηθοποιό να τη βιάζει.

Αφού τη βίασε την έβγαλε έξω από το σπίτι κακήν κακώς της δήλωσε πως θα την καταστρέψει αν μιλήσει. Σήμερα ζει μόνιμα στο εξωτερικό και είναι παντρεμένη με δύο παιδιά. Έχει κατατεθεί μία καταγγελία στο ΣΕΗ με όλες τις λεπτομέρειες και από σήμερα βρίσκεται στα χέρια και του Εισαγγελέα.

Νέα καταγγελία: Γνωστή ηθοποιός κατηγορεί γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό για βιασμό

Μία ακόμη καταγγελία βιασμού από τον χώρο του θεάματος έρχεται στο φως. Σύμφωνα με τον δικηγόρο Αλέξανδρο Μίντζια, ο οποίος μίλησε στον ΣΚΑΪ, έχει γίνει ήδη καταγγελία κατά γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη για τον οποίο ήδη έχουν γίνει καταγγελίες για παρόμοια αδικήματα. Η καταγγέλλουσα, σύμφωνα με τον δικηγόρο, είναι μία ηθοποιός αρκετά γνωστή στο ελληνικό κοινό, η οποία ωστόσο τα τελευταία χρόνια ζει στο εξωτερικό.

Όπως περιέγραψε ο κ. Μίντζιας η καταγγέλλουσα δέχτηκε τηλεφώνημα από τον θύτη, με την πρόφαση ότι ήθελε να της μιλήσει για μία συνεργασία στο θέατρο, καθώς την είχε δει σε τηλεοπτική σειρά. Η ηθοποιός πήγε στο ραντεβού το οποίο έγινε σε περίοδο του Πάσχα πριν μερικά χρόνια, μέρα μεσημέρι στο σπίτι του δράστη.
Δικηγόρος ηθοποιού: Αφού την βίασε, την απείλησε ότι θα την καταστρέψει.

Η ηθοποιός γνωρίζοντας πως ο συνάδελφός της ήταν παντρεμένος, θεώρησε πως δεν πρόκειται για κάτι το μεμπτό και πήγε στο ραντεβού. Εκεί ο θύτης άρχισε να πηγαίνει την κουβέντα σε πιο προσωπικό επίπεδο κάτι που ενόχλησε την ίδια. Όταν όμως πήγε να φύγει από το σπίτι η πόρτα είχε κλειδωθεί και ο δράστης την βίασε, όπως καταγγέλλει ο δικηγόρος της.

«Αφού ολοκληρώθηκε η πράξη, της ξεκλείδωσε την πόρτα και αφού την έδιωξε κακήν-κακώς την απείλησε ότι εάν μιλήσει θα την καταστρέψει» περιέγραψε ο κ. Μίντζιας. Ωστόσο δείτε και μια σοκαριστική αποκάλυψη του Χρήστου Πέρρου για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Γνωστή ηθοποιός καταγγέλλει ότι βιάστηκε από γνωστό σκηνοθέτη - ηθοποιό

Το θύμα τα παράτησε όλα και έφυγε για το εξωτερικό

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος, το θύμα προσπάθησε να το διαχειριστεί μόνη της, νοιώθοντας ενοχές για ότι έγινε. Έφυγε από την Αθήνα και εργάστηκε στην επαρχία για ένα διάστημα. Ένα χρόνο μετά ωστόσο συνάντησε ξανά τον δράστη ο οποίος την παρενοχλούσε σαν να μην είχε συμβεί τίποτε στο παρελθόν.

«Έτσι τα παράτησε όλα και έφυγε για το εξωτερικό. Εκεί έκανε οικογένεια και έχει παιδιά. Είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Δεν είχε μιλήσει μέχρι πρόσφατα σε κανέναν, παρά μόνο σε έναν δικό της άνθρωπο», ανέφερε ο δικηγόρος ο οποίος πρόσθεσε πως ήδη έχει γίνει η καταγγελία στο πειθαρχικό του Σωματείου των Ηθοποιών, ενώ ο φάκελος έχει διαβιβαστεί στον εισαγγελέα.

Ο κ. Μίντζιας ανέφερε πως υπάρχουν άλλες δύο υποθέσεις για απόπειρα βιασμού και μάλιστα πρόσφατες, τις οποίες χειρίζεται.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share