Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κορωνοϊός: Σοκαριστική καταγγελία για θάνατο ηλικιωμένης στην κλινική του Πειραιά

Τι αναφέρει συγγενής της;

24 Φεβρουαρίου 2021 21:41
Κορωνοϊός: Σοκαριστική καταγγελία για θάνατο ηλικιωμένης στην κλινική του Πειραιά
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Μια σοκαριστική καταγγελία έρχεται στη δημοσιότητα σχετικά με την κλινική του Πειραιά, που βίωσε μια «έκρηξη» κρουσμάτων, καθώς αναφέρεται πως ηλικιωμένη ασθενής πέθανε από κορωνοϊό στο μέρος εκείνο.

Η κυρία Ευστρατία, συγκεκριμένα, μιλώντας στο Mega, καταγγέλει ότι η μητέρα της είχε υψηλό πυρετό για πολλές ημέρες, κι εν τέλει μετά το θάνατό της, την ενημέρωσαν ότι το τεστ κορωνοϊού βγήκε θετικό.

Ο νομικός εκπρόσωπος της κλινικής μίλησε για πρώτα κρούσματα την Τρίτη (23/2), αλλά η αναφορά της κυρίας Ευστρατίας φέρνει «σύννεφα» γύρω από την υπόθεση.

Κορωνοϊός: Η καταγγελία για το θάνατο ηλικιωμένης στην κλινική του Πειραιά

«Η μητέρα μου στις 18 του μηνός ήμερα Πέμπτη κατέληξε στην συγκεκριμένη κλινική. Είχαμε επικοινωνία με την κλινική από τη Δευτέρα. Μας έλεγαν ότι η μητέρα μου είχε υψηλό πυρετό που οφείλεται σε ουρολοίμωξη. Το ίδιο έγινε και την Τρίτη, μας είπαν ότι παραμένει ο υψηλός πυρετός και πήραν εξετάσεις για τα ούρα. Την Τετάρτη μου είπαν ότι έπεσε λίγο ο πυρετός μέσω αντιβίωσεις, αλλά παραμένει στην ίδια κατάσταση και δεν ανταποκρίνεται. Την Πέμπτη μας πήραν από την κλινική και μας είπαν ότι κατέληξε. Το τρίτο τεστ που έγινε από τον ΕΟΔΥ είχε βγει θετικό. Της είχαν κάνει πριν άλλα δύο».

«Είναι θύμα κορωνοϊού βάσει της ληξιαρχικής πράξης θανάτου που μου έχουν δώσει. Το έχουν αποκρύψει. Η τελετή έγινε βάσει του πρωτοκόλλου θανάτου από Covid. Δεν την είδα. Με κρατούσαν στο σκοτάδι όλες αυτές τις ημέρες λέγοντάς μου ότι έχει ουρολοίμωξη», τόνισε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share