Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021

Συναγερμός στη Μεσσηνία: Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση

Έσπευσε άμεσα η πυροσβεστική

24 Φεβρουαρίου 2021 16:55
Συναγερμός στη Μεσσηνία: Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Συναγερμός στη Μεσσηνία: Στη Μεσσηνία σήμανε συναγερμός διότι ξέσπασε μεγάλη φωτιά σε δασική έκταση όπου έσπευσε άμεσα η Πυροσβεστική.

Σημειώνεται ότι στον ΟΣΕ σήμανε συναγερμός όταν ξέσπασε φωτιά σε υποσταθμό με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρά προβλήματα.

Συγκεκριμένα στη Μεσσηνία ξέσπασε πυρκαγιά σε δασική έκταση με την πυροσβεστική να σπεύδει άμεσα στην περιοχή για να την αντιμετωπίσει.

Ξέσπασε φωτιά στη Μεσσηνία.

Συναγερμός στη Μεσσηνία: Το χρονικό της πυρκαγιάς

Ειδικότερα Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική έκταση, στην περιοχή Νέδουσα, του δήμου Καλαμάτας. Αυτό σήμανε συναγερμό στην Πυροσβεστική.

Στο σημείο επιχειρούν 38 πυροσβέστες με 13 οχήματα, καθώς και δύο πεζοπόρα τμήματα, ενώ έχει κινητοποιηθεί και ένα πυροσβεστικό αεροπλάνο.

Συγκλονιστικές σκηνές στη Γλυφάδα: Αστυνομικός σώζει από φλεγόμενο όχημα γυναίκα και παιδί (Video)

Από θαύμα γλίτωσε μία γυναίκα και ένα παιδί, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε στην οδό Λαμπράκη, κοντά στο εμπορικό κέντρο της Γλυφάδας, τυλίχθηκε ξαφνικά στις φλόγες.

Αμέσως η γυναίκα σταμάτησε το αυτοκίνητο, βγήκε και απομακρύνθηκε έγκαιρα μαζί με το παιδί, που ήταν στο πίσω κάθισμα. Ένας άνδρας της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσε σε παρακείμενο μαγαζί, πήρε έναν πυροσβεστήρα και άρχισε να σβήνει μόνος του τη φωτιά, προκειμένου να μην επεκταθεί στα γύρω αυτοκίνητα.

Μέσα σε λίγα λεπτά, στο σημείο έφτασε τόσο η Πυροσβεστική όσο και η Δημοτική Αστυνομία, απέκλεισαν τον δρόμο και έσβησαν τη φωτιά.

Ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, που ενημερώθηκε άμεσα για το περιστατικό, απένειμε τα εύσημα στον αστυνομικό που έσπευσε στο σημείο, «στον αστυνομικό, ο οποίος με αυξημένη αίσθηση καθήκοντος, με το που είδε τις φλόγες, έσπευσε να πάρει έναν πυροσβεστήρα και να την περιορίσει για να μην επεκταθεί, μέχρι να φτάσει η Πυροσβεστική. Ο άνδρας της ΕΛ.ΑΣ. είναι ο σημερινός "μικρός ήρωας" της πόλης μας και τον ευχαριστούμε θερμά!», επισήμανε. Επίσης, συναγερμός είχε σημάνει στην Πυροσβεστική πριν από λίγες ημέρες, όταν έλαβε έκτακτη κλήση για φωτιά που ξέσπασε σε λεωφορείο στην Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος του Μαρτίνου Φθιώτιδας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share