Σάββατο, 08 Μαΐου 2021

Δημήτρης Λιγνάδης: Στην ανακρίτρια οδηγήθηκε ο σκηνοθέτης - Εξελίξεις με την απολογία του

Αναμονή για την απόφαση στο αν τον κρατήσουν περαιτέρω

24 Φεβρουαρίου 2021 12:20
Δημήτρης Λιγνάδης: Στην ανακρίτρια οδηγήθηκε ο σκηνοθέτης - Εξελίξεις με την απολογία του
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Δημήτρης Λιγνάδης: Συνεχίζονται οι ραγδαίες εξελίξεις με τον σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη όπου ο ίδιος πριν από λίγα λεπτά οδηγήθηκε στην ανακρίτρια για την απολογία του.

Σημειώνεται ότι ο αδερφός του, Γιάννης Λιγνάδης, έκανε μεγάλη έκκληση στα ΜΜΕ να κατανοήσουν την κατάσταση που περνάει η οικογένεια του αυτές τις μέρες.

Συγκεκριμένα στην ανακρίτρια οδηγήθηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης για να απολογηθεί για όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες μέρες εις βάρος του.

Εξελίξεις με την υπόθεση Λιγνάδη.

Δημήτρης Λιγνάδης: Οδηγήθηκε στην ανακρίτρια

Ειδικότερα το κατώφλι του γραφείου της ανακρίτριας στην Ευελπίδων πέρασε λίγα λεπτά πριν τις 12:00 ο Δημήτρης Λιγνάδης, που κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή. Ο ηθοποιός - σκηνοθέτης που κρατείται για πέμπτη μέρα στη ΓΑΔΑ άλλαξε νομική εκπροσώπηση κι ο συνήγορος υπεράσπισής του, Αλέξης Κούγιας αιτήθηκε παράτασης μιας μέρας για να λάβει πλήρη γνώση της δικογραφίας και να απολογηθεί ο πελάτης του αύριο, Πέμπτη.

Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου θα ζητήσει μέσω του δικηγόρου του άλλες 24 ώρες έτσι ώστε να προετοιμάσει την απολογία του. Ο κ. Λιγνάδης έχει ενημερωθεί για τους ανθρώπους που τον μηνύουν, αλλά και για τις άλλες καταγγελίες. Ακολούθως, ο σκηνοθέτης θα επιστρέψει στη ΓΑΔΑ όπου θα κρατηθεί μέχρι αύριο το πρωί οπότε και θα επιστρέψει στην Ευελπίδων για την απολογία του κι ακολούθως ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν αν θα κρατηθεί περαιτέρω ή αν θα αφεθεί ελεύθερος υπό όρους.

Εξάλλου στη διάθεση των εισαγγελικών κι ανακριτικών Αρχών έθεσαν οι δικηγόροι του Νίκου Σ., Γεωργία Παλαιολόγου και Πατρίκιος Πατρικουνάκος τα πραγματικά στοιχεία του καταγγέλλοντα, ο οποίος με την αποκάλυψή του στις 6 του Φλεβάρη άνοιξε τον ασκό του Αιόλου κι οδήγησε στην χιονοστιβάδα αποκαλύψεων και μηνύσεων.

«Έχουμε ήδη γνωστοποιήσει τα στοιχεία του εντολέα μας στις Αρχές» είπε η κα Παλαιολόγου και πρόσθεσε «Ήδη από τη Δευτέρα καταθέσαμε την καταγγελία στο πειθαρχικό του ΣΕΗ».

Δείτε το βίντεο:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share