Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ στη Θήβα: Νεκρό προσφυγόπουλο 6 ετών από πυρκαγιά

Ανείπωτη θλίψη...

23 Φεβρουαρίου 2021 23:22
Σοκ στη Θήβα: Νεκρό προσφυγόπουλο 6 ετών από πυρκαγιά
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Μια ανείπωτη τραγωδία γράφτηκε στη Θήβα, αφού φωτιά ξέσπασε σε ένα από τα κτίρια της δομής φιλοξενίας προσφύγων στην περιοχή, με αποτέλεσμα ένα 6χρονο αγόρι να πεθάνει το βράδυ της Τρίτης (23/2).

Τραγωδία στη Θήβα: Τραγικός θάνατος 6χρονου προσφυγόπουλου από πυρκαγιά

Η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 21:30 υπό άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ενώ όταν έφτασαν εκεί οι πυροσβεστικές δυνάμεις δέχτηκαν επίθεση από φιλοξενούμενους πρόσφυγες στην δομή εξαιτίας των γεγονότων, ενώ και πρόσφατα υπήρξαν εξελίξεις στην περιοχή.

Νεκρό προσφυγόπουλο στη Θήβα

Έγινε επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. και η φωτιά έσβησε, ωστόσο, από ένα κτίριο ανασύρθηκε νεκρό ένα αγόρι μόλις 6 ετών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι πυροσβέστες εντόπισαν το προσφυγόπουλο απανθρακωμένο.

Τραγωδία στη Θήβα: Στην καρδιά χτύπησε ο κορωνοϊός την 16χρονη (Video)

Τραγωδία στη Θήβα: Πραγματοποιήθηκε, το μεσημέρι της Τρίτης 9 Φεβρουαρίου, η νεκροψία - νεκροτομή του ανήλικου κοριτσιού, μόλις 16 ετών, που «έφυγε» από τη ζωή εξαιτίας των επιπλοκών από κορωνοϊό.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε αλλοιώσεις μυοκαρδίου για την αιτία θανάτου της Μαργαρίτας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων το Star.

Ωστόσο, επειδή το παιδί είχε κορωνοϊό σαφείς απαντήσεις θα δώσουν οι ιστολογικές εξετάσεις. Υπενθυμίζεται ότι σε περιπτώσεις covid, δε γίνεται ιατροδικαστική εξέταση. Όμως, επειδή η οικογένεια του παιδιού από την πρώτη στιγμή μιλούσε για ιατρικό λάθος, ο εισαγγελέας διέταξε πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης. Έχει οριστεί μάλιστα για την υπόθεση και δικηγόρος.

«Ένας αιφνίδιος καρδιακός θάνατος σε παιδιά στις περισσότερες περιπτώσεις σημαίνει μια συγγενή καρδιοπάθεια ή μία αρρυθμία. Εάν όμως υπάρχουν υποκείμενα νοσήματα ή μια νόσος Covid θα πρέπει να προσανατολιστούμε και προς αυτό το πεδίο» σημείωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το ρεπορτάζ του Star:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share