Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021

Νέα σοκαριστική καταγγελία για κορυφαίο ηθοποιό: «Όταν τελείωσε της είπε ότι αν μιλήσει…»

Ανατριχιάζουν τα λόγια του δικηγόρου που ανέφερε το περιστατικό

23 Φεβρουαρίου 2021 22:18
Νέα σοκαριστική καταγγελία για κορυφαίο ηθοποιό: «Όταν τελείωσε της είπε ότι αν μιλήσει…»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Νέα σοκαριστική καταγγελία έρχεται στο φως για κορυφαίο ηθοποιό, με τον δικηγόρο Αλέξανδρο Μίντζια να αναφέρει πως το εν λόγω άτομο έχει ήδη ακουστεί στις τελευταίες αναφορές στον χώρο της υποκριτικής, έχοντας βιάσει κι άλλη συνάδελφό του.

«Αυτός ο άνθρωπος έχει ακουστεί αρκετά αυτήν την περίοδο για παρόμοια αδικήματα σεξουαλικής παρενοχλήσεως και η καταγγέλουσα είναι αρκετά γνωστή ηθοποιός και μέχρι πριν κάποια χρόνια στην επικαιρότητα» ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος, τη στιγμή που κορυφαίος διεθνής ηθοποιός επίσης βρέθηκε στο στόχαστρο.

Καταγγελία εναντίον γνωστού ηθοποιού: Το χρονικό του βιασμού και οι απειλές του

«Πρόκειται για μια ιδιαίτερη περίπτωση. Πλέον ζει στο εξωτερικό και μου περιέγραψε την κατάστασή της. Τότε ανερχόμενη δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον συγκεκριμένο ηθοποιό και σκηνοθέτη για να της προτείνει συνεργασία για θεατρικό έργο. Την κάλεσε στο σπίτι του, αν κι ο ίδιος είναι παντρεμένος, θεώρησε ότι δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό γιατί ήταν μέρα μεσημέρι. Μόλις εισήλθε στον χώρο του και μετά από 20 λεπτά συζήτησης για την δουλειά, πέρασε την συζήτηση σε πιο προσωπικά ζητήματα με την ηθοποιό να αντιδρά και να θέλει να αποχωρήσει από τον χώρο αλλά της είχε κλειδώσει την πόρτα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Αλέξανδρος Μίντζια.

Στην συνέχεια ο δικηγόρος πρόσθεσε: «Δυστυχώς μιλάμε για μια υπόθεση βιασμού, όπου η ίδια αντιδρούσε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Δεν είχε την δύναμη να το αποφύγει. Αφού ολοκληρώθηκε η πράξη, άνοιξε την πόρτα και την έδιωξε, της είπε αν μιλήσεις οπουδήποτε θα σε καταστρέψω. Δεν της ήταν εύκολο να το πει σε δικούς της ανθρώπους κι είχε ντροπή κι ενοχή… Έχει γίνει ήδη η καταγγελία».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share