Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκαριστική αποκάλυψη για τον Δημήτρη Λιγνάδη: Είχε δεχθεί μήνυση για ασέλγεια σε 14χρονο το 1984!

Το παιδί έφτασε κοντά στο να αυτοκτονήσει - Για αυτό το λόγο αποσύρθηκε η μήνυση

23 Φεβρουαρίου 2021 19:12
Σοκαριστική αποκάλυψη για τον Δημήτρη Λιγνάδη: Είχε δεχθεί μήνυση για ασέλγεια σε 14χρονο το 1984!
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Μια ακόμη σοκαριστική αποκάλυψη έρχεται στη δημοσιότητα για τον Δημήτρη Λιγνάδη, τη στιγμή που οι εξελίξεις στην υπόθεσή του είναι ραγδαίες, με το Mega να αναφέρει πως ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης είχε δεχθεί μήνυση 37 χρόνια πριν, ήτοι το 1984, για ασέλγεια.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο πρώην διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, έκανε παρέα με ένα ζευγάρι καλλιτεχνών.

Προσπάθησε να προσεγγίσει τον 14χρονο γιο τους. Αρχικά χαϊδεύοντάς το, έπειτα επιμένοντας με τηλέφωνα στα οποία του έλεγε “αυτή είναι η φύση σου και πρέπει να την αποδεχτείς”».

Υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη: Η εξέλιξη της μήνυσης του ανηλίκου το 1984

Το παιδί έφτασε στο σημείο απόπειρας αυτοκτονίας. Οι γονείς του τον μετέφεραν έγκυρα στο νοσοκομείο και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Ο μικρός ένα χρόνο μετά τους είπε τι τον οδήγησε σε αυτό το σημείο…

Την προηγούμενη εβδομάδα όταν ο Δημήτρης Λιγνάδης πήγε στην Πέτρου Ράλλη για δακτυλοσκόπηση, διαπιστώθηκε ότι είχε ξαναγίνει. Ωστόσο το ποινικό του μητρώο ήταν καθαρό γιατί οι γονείς του 14χρονου τότε, απέσυραν τελικώς την μήνυση γιατί φοβήθηκαν ότι θα έβλαπτε τον γιό τους, τη στιγμή που ο συνήγορος του 25χρονου σήμερα πρόσφερε μια αποστομωτική απάντηση στο δικηγόρο του σκηνοθέτη.

«Τον Δημήτρη τον είδα - Μου λέει...» - Αποκαλυπτικές δηλώσεις του αδελφού του Λιγνάδη (Video)

Την ώρα που οι καταγγελίες στον χώρο της Τέχνης, συνεχίζονται με καταιγιστικό ρυθμό, ο Δημήτρης Λιγνάδης, μαζί με τον νέο συνήγορό του Αλέξη Κούγια, προετοιμάζουν την απολογία του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, που βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή.

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε αποκλειστικά ο αδελφός του ηθοποιού και σκηνοθέτη, Γιάννης Λιγνάδης, ζητώντας να μεταφερθούν τα λεγόμενα του.

«Aυτή τη στιγμή εκπροσωπεί την υπόθεση ο Αλέξης Κούγιας στον οποίο έχουμε εμπιστοσύνη. Εγώ σε χρόνο νηφάλιο θα βγω σε εφημερίδες και κανάλια και θα πω αυτά που πρέπει να πω.

Όχι τώρα όμως. Νομίζω ότι οι έχοντες ορθό λόγο καταλαβαίνουν πολύ καλά, όσοι ξέρουν να διαβάζουν κάτω από τις γραμμές-που λένε-ξέρουν πολύ καλά τι είδους υπόθεση είναι αυτή. Οι ανορθόλογοι κατασπαράζουν. Τον Δημήτρη τον είδα, είμαστε σε τυπική επαφή. Μου λέει για τα χρειώδη», τόνισε ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη.

Δείτε όλη την δήλωση του:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share