Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συνήγορος 25χρονου μηνυτή του Λιγνάδη: Ο ισχυρισμός ότι ο εντολέας μου έχει πολιτικά κίνητρα, προσβάλλει τη νοημοσύνη και τη δικαιοσύνη

Η απάντησή του στον Αλέξη Κούγια

23 Φεβρουαρίου 2021 17:02
Συνήγορος 25χρονου μηνυτή του Λιγνάδη: Ο ισχυρισμός ότι ο εντολέας μου έχει πολιτικά κίνητρα, προσβάλλει τη νοημοσύνη και τη δικαιοσύνη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη δική του απάντηση στον δικηγόρο του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξη Κούγια, έδωσε ο δικηγόρος του 25χρονου που έχει μηνύσει τον γνωστό σκηνοθέτη για βιασμό.

«O ισχυρισμός, ότι ο εντολέας μου, Σουηδός πολίτης, έχει πολίτικα κίνητρα, προσβάλλει τη νοημοσύνη και τη δικαιοσύνη που ενήργησε με αποφασιστικότητα για την προστασία του κοινωνικού συνόλου, ενώ επιχειρεί να τρομοκρατήσει και να αποθαρρύνει θύματα και μάρτυρες», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Βλάχος.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, ο κ. Κούγιας έκανε λόγο για δυσάρεστη έκπληξη σε ό,τι αφορά στη δικογραφία και μίλησε για χοντροκομμένα ψέματα και καταγγελίες από αναξιόπιστες προσωπικότητες, αλλά και για δήθεν μάρτυρες. Παράλληλα δείτε και τα όσα δήλωσε ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννης.

Τι αναφέρει ο συνήγορος του 25χρονου μηνυτή του Λιγνάδη

Η ανακοίνωση του δικηγόρου Ιωάννη Βλάχου

O ισχυρισμός, ότι ο εντολέας μου, Σουηδός πολίτης, έχει πολίτικα κίνητρα, προσβάλλει τη νοημοσύνη και τη δικαιοσύνη που ενήργησε με αποφασιστικότητα για την προστασία του κοινωνικού συνόλου, ενώ επιχειρεί να τρομοκρατήσει και να αποθαρρύνει θύματα και μάρτυρες.

Η απελπισία και η ένδεια υπερασπιστικών επιχειρημάτων δεν πρέπει να αποτελέσει λόγο για να δηλητηριαστεί περαιτέρω ο Έλληνας πολίτης που παρακολουθεί με τρόμο και απέχθεια όσα δυστυχώς συνέβησαν και αποκαλύπτονται καθημερινά. Δεν προσφέρεται ο ανθρώπινος πόνος και το σιωπηλό τραύμα αυτών των ανθρώπων για κομματική εκμετάλλευση.

Το δημοκρατικό και λειτουργικό πολίτικο μας σύστημα οφείλει να αποδείξει ότι δεν επιδέχεται κανενός είδους και σκοπιμότητας, άμεσους η έμμεσους εκβιασμούς από κατηγορουμένους για βαρύτατα εγκλήματα, και να μην παρασυρθεί σε ανούσιες αντιπαραθέσεις με αφορμή μία κοινωνική και ποινική υπόθεση στην πλάτη κακοποιημένων παιδιών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share