Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στο Μεταξουργείο: Νεκρός ανήλικος - Έπεσε στο κενό από πολυκατοικία

Διενεργείται έρευνα εάν πρόκειται για δυστύχημα ή εγκληματική ενέργεια

23 Φεβρουαρίου 2021 13:41
Θρίλερ στο Μεταξουργείο: Νεκρός ανήλικος - Έπεσε στο κενό από πολυκατοικία
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στο κενό από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή του Αγίου Παύλου στο Μεταξουργείο έπεσε τα ξημερώματα της Τρίτης (23/02) ένας 15χρονος ασιατικής καταγωγής.

Ο ανήλικος διέμενε στο σπίτι μαζί με τους γονείς του, οι οποίοι, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες δεν αντιλήφθηκαν το περιστατικό, το οποίο έλαβε χώρα στις 5 τα ξημερώματα.

Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν από τους περιοίκους που είδαν τον άτυχο ανήλικο αιμόφυρτο. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι Αστυνομικοί, οι οποίοι διενεργούν έρευνα εάν πρόκειται για δυστύχημα ή εγκληματική ενέργεια.

Aνήλικος έπεσε στο κενό από πολυκατοικία

«Ο γιος μου αυτοκτόνησε επειδή δεχόταν bullying στο στρατό»: Συγκλονίζει ο τραγικός πατέρας 23χρονου (Video)

«Προσπάθησα να τους δώσω ό,τι ήθελαν από παιδιά, το μόνο που ήθελα ήταν να ακολουθήσουν ό,τι ήθελαν. Για το μόνο που επέμεινα ήταν να δουλεύουν, από 13 -14 ήταν στην πιάτσα και να μην γίνουν μαμόθρεφτα», είπε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας του 23χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο, ενώ η οικογένειά του υποστηρίζει πως αυτοκτόνησε γιατί ήταν θύμα bullying στον Στρατό. Επίσης, ένα τραγικό και συγκλονιστικό περιστατικό σημειώθηκε, όπου μία μητέρα αυτοκτόνησε και πήρε μαζί της τον γιο της που ήταν άτομο με ειδικές ανάγκες.

«Ήταν ένα παιδί πολυταξιδεμένο, είχε ζήσει στο εξωτερικό, είχε μια μόρφωση. Αντιμετώπισε φοβερές δυσκολίες και ένα φοβερό bullying, το οποίο δεν καταλάβαμε γιατί ο Κυριάκος ήθελε να το αντιμετωπίζει μόνος του, να μην μας στεναχωρεί», είπε ο Μ. Ευαγγελάτος, αναφέροντας πως είναι «άλλο όταν το καψώνι στο Στρατό γίνεται σε ομάδα ατόμων κι άλλο όταν γίνεται ατομικά».

«Ο Στρατός είναι ωφέλιμο εργαλείο, εγώ του έλεγα να πάει. Εκεί θα μπορούσε να δει τη διαφορετικότητα και το χαρακτήρα», είπε και «εξαρράγη» λέγοντας πως «θα πρέπει να φυλάγονται τα παιδιά μας».

«Δεν θέλω να κατηγορήσω κανένα αξιωματικό ή κανένα που να είναι αθώος, θέλω να γίνει έρευνα και να αποδοθούν σωστά τα πράγματα», τόνισε. Ερωτηθείς για το τι συνέβη στο παιδί του είπε πως «είχε μανία καταδίωξης» και περιέγραψε πως «είχε έρθει στο σπίτι με άδεια και φοβόταν ότι θα έρθουν να τον περάσουν στρατοδικείο, επειδή είχε βγάλει φωτογραφία με πολυβόλο». «Δεν είναι μια ανθρώπινη ζωή, χάνονται πάρα πολλά παιδιά και δεν γίνεται τίποτα», κατέληξε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share