Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Με κακοποιούσε σεξουαλικά και μετά με χτυπούσε...» - Σοκάρει ο 15χρονος μαθητής για τον 62χρονο καθηγητή (Video)

Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις

23 Φεβρουαρίου 2021 10:09
«Με κακοποιούσε σεξουαλικά και μετά με χτυπούσε...» - Σοκάρει ο 15χρονος μαθητής για τον 62χρονο καθηγητή (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις για την κακοποίηση μαθητή μόλις 8 ετών από καθηγητή του. “Με κακοποιούσε και μετά με χτυπούσε για να μην μιλήσω”. Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσε ο 15χρονος μαθητής στους παιδοψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ όταν τον ρώτησαν γιατί δεν αποκάλυψε νωρίτερα τα όσα βίωσε.

Ο φιλόλογος που με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή προφυλακίστηκε, προσπαθούσε για επτά ολόκληρα χρόνια να κρατήσει κρυφές τις αποτρόπαιες πράξεις. Τα κατάφερε έως ότου ο ανήλικος δεν άντεξε και αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη στα χέρια του.

Οι φρικτές αποκαλύψεις όμως συνεχίστηκαν, όταν ο 15χρονος ανέφερε στους παιδοψυχολόγους ότι στις 3 Φεβρουαρίου ο άνθρωπος που εμπιστεύονταν τυφλά οι γονείς του προχώρησε σε άλλη μια πρωτοφανή πράξη. Ο 62χρονος ασέλγησε εναντίον του ανήλικου, ενώ στον ίδιο χώρο βρίσκονταν κι άλλα τρία άτομα, κατά πάσα πιθανότητα φίλοι του εκπαιδευτικού.

Μάλιστα το γεγονός αυτό σήμανε συναγερμό στις αστυνομικές αρχές, οι οποίες ξεκίνησαν έρευνες για την αναζήτηση των τριών ατόμων, ενώ ταυτόχρονα έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τους το κινητό τηλέφωνο και τον υπολογιστή του καθηγητή που κατάσχεσαν.

Τις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται με σχετική διάταξη των δικαστικών αρχών να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του καθηγητή προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει προχωρήσει και σε άλλες παρόμοιες πράξεις, εναντίον κι άλλων παιδιών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share