Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Συναγερμός στα Καμμένα Βούρλα: Αλλοδαπός απειλεί να αυτοκτονήσει με φιάλη υγραερίου

Πανικός στην περιοχή

22 Φεβρουαρίου 2021 22:22
Συναγερμός στα Καμμένα Βούρλα: Αλλοδαπός απειλεί να αυτοκτονήσει με φιάλη υγραερίου
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Συναγερμός επικρατεί στα Καμμένα Βούρλα, αφού ένας αλλοδαπός απειλεί να αυτοκτονήσει, όντας υπό την επήρεια μέθης, με φιάλη υγραερίου.

Καμμένα Βούρλα: Θρίλερ με αλλοδαπό που απειλεί με αυτοκτονία

Λίγο πριν από τις 8 το βράδυ της Δευτέρας (22/2), όπως αναφέρει το Lamia Report, ο άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του απειλώντας και προειδοποιώντας ότι θα τα τινάξει όλα στον αέρα, αφού και ο ίδιος θέλει να αυτοκτονήσει για σοβαρό οικογενειακό του θέμα, με μια άλλη οικογενειακή τραγωδία να έχει συμβεί προ ημερών.

Άμεσα σήμανε συναγερμός σε Αστυνομία και Πυροσβεστική που βρέθηκαν έξω από το σπίτι. Ειδικός διαπραγματευτής από τη Λαμία προσπαθεί να τον μεταπείσει, ενώ σε επιφυλακή παραμένει πάντα όχημα της Πυροσβεστικής για κάθε ενδεχόμενο.

Θρίλερ στην Πάτρα: Άνδρας θετικός στον κορωνοϊό επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Πάτρα: Όπως γνωρίζουμε όλοι η κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Ελλάδα δεν είναι καθόλου καλή και αυτό φαίνεται διότι έχουν επηρεαστεί αρκετά οι πολίτες με όλο αυτό.

Συγκεκριμένα ένας άνδρας στην Πάτρα βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό όπου δεν μπορούσε να το αντέξει και επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Ένας άνδρας προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Πάτρα: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα ένας άνδρας στην Πάτρα επιχείρησε να κόψει το νήμα της ζωής του αφότου έμαθε πως είναι θετικός στον κορωνοϊό. Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 14:00 της Παρασκευής και όπως αναφέρει με το Patras Times, ο άνδρας ανασύρθηκε έχοντας τις αισθήσεις του, αλλά σε άσχημη κατάσταση.

Όπως είπε στους διασώστες είχε κάνει χρήση πολύ δυνατών ηρεμιστικών χαπιών. Μάλιστα στους ίδιους είπε πως αποφάσισε να αυτοκτονήσει γιατί βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Στην παραλία Προαστείου επικράτησε αναστάτωση για αρκετή ώρα και επιτόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share