Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος

Οδηγήθηκε στην Κρατική Ασφάλεια

22 Φεβρουαρίου 2021 16:37
Συνελήφθη ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος

Σύλληψη: Οι Αρχές πριν από λίγη ώρα προχώρησαν σε μία σύλληψη όπου πρόκειται για τον δημοσιογράφο και εκδότη Στέφανο Χίο.

Σημειώνεται ότι πριν λίγες μέρες συνελήφθη και ο γνωστός τράπερ MadClip μετά από μεγάλη καταδίωξη που έγινε στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος φαίνεται πως συνελήφθη λόγω ενός δημοσιεύματος που είχε αναρτήσει το οποίο παραμένει άγνωστο το ποιο είναι.

Σύλληψη: Η σύλληψη του Στέφανου Χίου

Ειδικότερα πριν από λίγη ώρα συνελήφθη ο δημοσιογράφος και εκδότης Στέφανος Χίος από την αστυνομία και οδηγήθηκε στα γραφεία της Κρατικής Ασφάλειας. Η είδηση της σύλληψης έγινε γνωστή από ιστοσελίδα την οποία διατηρεί ο δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο εκδότης οδηγήθηκε στην Κρατική Ασφάλεια για ένα δημοσίευμα όπως έγινε γνωστό από την ιστοσελίδα του που διατηρεί.

Προφυλακίστηκε ο 62χρονος καθηγητής που παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικο με αναπηρία

Σύλληψη: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκου με αναπηρία από έναν 67χρονο καθηγητή.

Σημειώνεται ότι ο 62χρονος καθηγητής παρενοχλούσε σεξουαλικά τον ανήλικο με αναπηρία για επτά χρόνια χωρίς να το γνωρίζει κανείς.

Συγκεκριμένα φαίνεται πως προφυλακίστηκε ο καθηγητής μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε για τον ίδιο όπου ο ίδιος συνδεόταν με την οικογένεια.

Προφυλακίστηκε ο 62χρονος καθηγητής.

Σύλληψη: Η προφυλάκιση του καθηγητή

Ειδικότερα προφυλακιστέος κρίθηκε ο 62χρονος εν ενεργεία καθηγητής, φιλόλογος, ο οποίος κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση ενός 15χρονου σήμερα αγοριού με αναπηρία.

Ο 62χρόνος συνελήφθη μετά από ένταλμα καθώς σε βάρος του έκανε καταγγελία ο 15χρόνος και κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 62χρονος καθηγητής, συνδεόταν με μακρινή συγγένεια με την οικογένεια του μαθητή και για τον λόγο αυτό, ο ανήλικος πήγαινε αρκετές φορές στο σπίτι του καθηγητή.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο 15χρονος, ο 62χρονος φέρεται να τον κακοποίησε σπίτι του, παρουσία και άλλων τεσσάρων ατόμων. Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας τον κακοποιούσε επί επτά χρόνια, από τότε δηλαδή που το παιδί ήταν οκτώ ετών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share