Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη "φωτιά": Δραματική σχολή είχε διώξει Λιγνάδη - Φιλιππίδη μετά από καταγγελίες

"Εσύ, αγοράκι μου, Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα γίνεις ποτέ"

22 Φεβρουαρίου 2021 08:59
Αποκάλυψη

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ημέρες, με τις καταγγελίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος θα απολογηθεί την Τετάρτη 24/02. Συγκεκριμένα, καθημερινά έρχονται στο φως ολοένα και περισσότερες πληροφορίες για το παρελθόν τους και κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούσαν την εξουσία τους απέναντι σε παιδιά που ήθελαν να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους, δηλαδή να μπουν στο χώρο του θεάτρου.

Μετά τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη άλλοι δυο πρωταγωνιστές ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης βρίσκονται αντιμέτωποι με καταγγελίες που αφορούν σε περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης και ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Λιγνάδης και Φιλιππίδης καταγγελίες

Φιλιππίδης - Λιγνάδης: Νέες αποκαλύψεις στο φως

Μάλιστα, για τον Πέτρο Φιλιππίδη νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με τη Real ο κωμικός, όταν δίδασκε σε γνωστή δραματική σχολή, σπουδαστές τον είχαν καταγγείλει για ανάγωγες συμπεριφορές και εξαιρετικά απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς. Πριν από 7 χρόνια όταν οι καταγγελίες από σπουδαστές έφτασαν στη διεύθυνση της δραματικής σχολής, οι υπεύθυνοι τον έδιωξε από το δυναμικό της.

Την ίδια τύχη είχε και ο Δημήτρης Λιγνάδης ο οποίος εκδιώχθηκε από την ίδια σχολή όπου δίδασκε, έπειτα από διαμαρτυρία σπουδαστών ότι κατά τη διάρκεια των μαθημάτων έκανε συζητήσεις "που αφορούσαν σεξουαλικές αναζητήσεις και εμπειρίες".

Ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε εκδηλώσει κακή και απαξιωτική συμπεριφορά εναντίον πολλών σπουδαστών, που έφταναν σε σημείο να διαμαρτυρηθούν εντονότατα στη διεύθυνση της σχολής, η οποία εν τέλει αποφάσισε να του δείξει την πόρτα της εξόδου.

Ακούγεται μάλιστα, πως σε μια από τις συχνές "εκρήξεις" του γνωστού ηθοποιού, μπροστά σε όλη την τάξη, προσέβαλε έναν μαθητή λέγοντάς του: "Εσύ, αγοράκι μου, Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα γίνεις ποτέ". Ο σπουδαστής απευθύνθηκε κλαίγοντας στη διεύθυνση της σχολής και εκείνη πήρε την απόφαση να λήξει η συνεργασία τους.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share