Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κατέρρευσε κτήριο στα Άνω Πατήσια - Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Άμεσα κινητοποιήθηκαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα

20 Φεβρουαρίου 2021 13:54
Κατέρρευσε κτήριο στα Άνω Πατήσια - Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Κατέρρευσε μέρος κτηρίου στη συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου και Σαρανταπόρου στα Άνω Πατήσια. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα και η Ο.Ο.Ε.Δ. της 1ης ΕΜΑΚ με τον διασωστικό σκύλο. Υπάρχουν φόβοι για εγκλωβισμένους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στα συντρίμια του κτιρίου βρέθηκε ένας αλλοδαπός, ο οποίος έχει τις αισθήσεις του, ενώ διεξάγονται έρευνες από την πυροσβεστική αναφορικά με το αν υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι στο σημείο. Ενώ από θαύμα γλίτωσε μία γυναίκα και ένα παιδί, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε στην οδό Λαμπράκη, κοντά στο εμπορικό κέντρο της Γλυφάδας, τυλίχθηκε ξαφνικά στις φλόγες.

Τραγωδία στο Αίγιο: Νεκρός από φωτιά σε μονοκατοικία

Τραγωδία σημειώθηκε στο Αίγιο, καθώς ένας άνδρας έχασε τη ζωή του εξαιτίας φωτιάς που ξέσπασε σε μονοκατοικία στην περιοχή.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε από περιοίκους για τη φωτιά στη μονοκατοικία και η κινητοποίησή της ήταν άμεση, ενώ πρόσφατα υπήρξε φωτιά και στο κέντρο της Αθήνας.

Φωτιά στο Αίγιο: Τραγική κατάληξη για έναν άνδρα

Στο σημείο μετέβησαν έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα και, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης, εντοπίστηκε ένας άνδρας απανθρακωμένος, περίπου 55 ετών.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η φωτιά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share