Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στην Αστυνομία: Συνελήφθη πασίγνωστος ράπερ στην Αθήνα μετά από μεγάλη καταδίωξη

Ήθελαν να του κάνουν έλεγχο

18 Φεβρουαρίου 2021 23:01
Συναγερμός στην Αστυνομία: Συνελήφθη πασίγνωστος ράπερ στην Αθήνα μετά από μεγάλη καταδίωξη

Συναγερμός στην Αστυνομία: Πριν λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι συνελήφθη γνωστός τράπερ μετά από καταδίωξη που είχε με την Αστυνομία στην Αθήνα.

Σημειώνεται ότι πριν λίγες μέρες είχε συλληφθεί και ο γνωστός παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος για δικαστικά θέματα που τα είχε αφήσει εκκρεμή.

Συγκεκριμένα ένας γνωστός τράπερ μετά από καταδίωξη που έγινε με την Αστυνομία συνελήφθη όπου είχε αγνοήσει το σήμα που του είχαν κάνει οι Αρχές.

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία.

Συναγερμός στην Αστυνομία: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες ο τράπερ, αγνόησε το σήμα των Αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι θέλησαν να του κάνουν έλεγχο.

Ο γνωστός τραγουδιστής - τράπερ πάτησε γκάζι και έφυγε ενώ παράλληλα πέρασε και κόκκινα φανάρια στην καταδίωξη που γινόταν. Έπειτα από αυτήν την κίνηση ακολούθησε καταδίωξη η οποία κατέληξε τελικά στην σύλληψη του. Ο ίδιος σημειώνεται ότι δεν ήταν καθόλου συνεργάσιμος.

Με χειροπέδες, ο τράπερ οδηγήθηκε στο ΑΤ Μοσχάτου ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτήν την στιγμή σχηματίζεται δικογραφία εις βάρος του και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα

Δυτική Αττική: Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπές καταλυτών από αυτοκίνητα

Δυτική Αττική: Οι Αρχές προχώρησαν σε μία μεγάλη σύλληψη στη Δυτική Αττική σχετικά με μπαράζ κλοπών που γινόταν σε αυτοκίνητα από δύο δράστες.

Σημειώνεται ότι στη Θεσσαλονίκη αφέθηκε ελεύθερος ο 21χρονος που είχε συλληφθεί στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που είχε γίνει πριν λίγες μέρες.

Συγκεκριμένα εξιχνιάστηκαν συνολικά 25 περιπτώσεις με την σύλληψη των δύο δραστών που κατηγορούνται για κλοπές καταλυτών από αυτοκίνητα.

Συνελήφθησαν οι κλέφτες στην Δυτική Αττική.

Δυτική Αττική: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, στα Άνω Λιόσια, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, δύο άτομα, ηλικίας 18 και 22 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπές καταλυτών από αυτοκίνητα στη Δυτική Αττική. Παράλληλα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο πριν από τη σύλληψή τους, οι δύο δράστες αφαίρεσαν από το εσωτερικό φορτηγού τσαντάκι που περιείχε χρηματικό ποσό και κινητό τηλέφωνο, ενώ αμέσως μετά διέφυγαν με αυτοκίνητο.

Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν το όχημα των δραστών, τους ακινητοποίησαν και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Φυλής. Σημειώνεται, ότι στο εσωτερικό του αυτοκινήτου τους βρέθηκε και κατασχέθηκε καταλύτης Ι.Χ.

Στην Δυτική Αττική συνελήφθησαν οι κλέφτες.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι δύο δράστες, από τα τέλη Σεπτεμβρίου του 2020, εντόπιζαν σταθμευμένα αυτοκίνητα σε περιοχές της Δυτικής Αττικής και στη συνέχεια αφαιρούσαν τον καταλύτη τους. Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις που δεν ήταν εφικτή η επί τόπου αφαίρεση του καταλύτη από σταθμευμένα αυτοκίνητα, τα οδηγούσαν σε ερημικά σημεία όπου προέβαιναν στην αφαίρεσή του.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε εξιχνιάστηκαν 25 περιπτώσεις κλοπών καταλυτών από Ι.Χ αυτοκίνητα, καθώς και κλοπή οχήματος, στις περιοχές των Άνω Λιοσίων και Αχαρνών.

Οι δύο συλληφθέντες, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από το Τμήμα Ασφαλείας Φυλής, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share