Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πέθανε άστεγος από το κρύο στη Θεσσαλονίκη

Ωραίο το χιόνι τελικά;

18 Φεβρουαρίου 2021 13:47
Πέθανε άστεγος από το κρύο στη Θεσσαλονίκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρός εντοπίστηκε ένας 54χρονος άνδρας, που χρησιμοποιούσε για κατάλυμα ένα κτίριο κοντά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Σε παθολογικά αίτια αποδίδεται ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο θάνατός του αποδίδεται σε παθολογικά αίτια, πιθανόν και στο κρύο, ενώ από μαρτυρίες προκύπτει ότι ήταν άστεγος και χρησιμοποιούσε για κατάλυμα το συγκεκριμένο κτίριο στην οδό Αγίου Δημητρίου μαζί με έναν ακόμη άστεγο. Από την πρώτη έρευνα δεν έχουν εντοπιστεί εξωτερικές κακώσεις. Τα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να προσδιοριστούν αύριο μετά την διενέργεια της νεκροψίας- νεκροτομής . Η έρευνα της Αστυνομίας συνεχίζεται.

Από την πρώτη έρευνα δεν έχουν εντοπιστεί εξωτερικές κακώσεις. Τα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να προσδιοριστούν αύριο μετά την διενέργεια της νεκροψίας- νεκροτομής . Η έρευνα της Αστυνομίας συνεχίζεται.

Σπαραγμός για τον θάνατο της 9χρονης Θωμαής

Την βαθιά του θλίψη για τον θάνατο της μικρής Θωμαής εκφράζει ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας και σε δήλωσή του αναφέρει:

«Ως Δήμαρχος του Δήμου Ρήγα Φεραίου θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της μικρής Θωμαής που τόσο νωρίς «έφυγε» από την οικογένεια της και από την τοπική μας κοινωνία.

Σπαραγμός για τον θάνατο της 8χρονης Θωμαης

Απερίγραπτες οι στιγμές και λίγα τα λόγια για να εκφράσουν τη μεγάλη θλίψη που βιώνουμε όλοι μας.

Η σκέψη μας είναι στην οικογένεια της και στους γονείς της που με αξιοπρέπεια και με δύναμη ψυχής αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν όλο αυτό το διάστημα τη δύσκολη αυτή κατάσταση.

Όλοι είμαστε κοντά τους.

Καλό «ταξίδι» στη Θωμαή μας.

Καλό παράδεισο στον μικρό μας άγγελο».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share