Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Συνεχίζεται το μαρτύριο της ηλεκτροδότησης - Οι επτά περιοχές που μένουν χωρίς ρεύμα (Video)

Ολοκληρώνεται η αποκατάσταση ηλεκτροδότησης - Η ανακοίνωση από τον ΔΕΔΔΗΕ

18 Φεβρουαρίου 2021 11:03
Κακοκαιρία «Μήδεια»: Συνεχίζεται το μαρτύριο της ηλεκτροδότησης - Οι επτά περιοχές που μένουν χωρίς ρεύμα (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Σε Εκάλη, Διόνυσο, Άγιο Στέφανο, Κρυονέρι, Άνοιξη, Δροσιά και Κάλαμο εντοπίζονταν, περί τις 10 το πρωί της Πέμπτης, σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, τα προβλήματα ηλεκτροδότησης που προκάλεσε η κακοκαιρία «Μήδεια», κυρίως στα βόρεια προάστια της Αττικής, ενώ συνεχίζουν τα προβλήματα και στο οδικό δίκτυο της πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, αυτή την ώρα ολοκληρώνονται οι εργασίες στο Δίκτυο Μέσης Τάσης της Αττικής και απομένουν κάποια μικρά τμήματα των γραμμών που έχουν υποστεί ζημιές από την πτώση δέντρων λόγω της κακοκαιρίας κυρίως στα βόρεια προάστια, προχωρώντας ταυτόχρονα στην αποκατάσταση βλαβών στη Χαμηλή Τάση, καθώς και μεμονωμένων παροχών.

Οι εργασίες επικεντρώνονται στις περιοχές Εκάλη, Διόνυσο, Άγιο Στέφανο, Κρυονέρι, Άνοιξη, Δροσιά και Κάλαμο. Μικρότερης έκτασης προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν και σε άλλες περιοχές, όπως η Αγία Παρασκευή, Παπάγου κ.α.

Ο ΔΕΔΔΗΕ εφιστά την προσοχή σε όλους τους πολίτες, σε περίπτωση που διαπιστώσουν ζημιές στο Δίκτυο (πεσμένα καλώδια, στύλους κλπ), να απομακρυνθούν άμεσα και να μην έρθουν σε καμία επαφή.

Καλεί επίσης όσους πολίτες συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης στις περιοχές που σημειώθηκαν ζημιές στο Δίκτυο από την κακοκαιρία, να επικοινωνήσουν με την Εταιρία για να εξεταστεί η περίπτωση μεμονωμένης βλάβης, τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500, μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE app σε Android και iOS από το κινητό τους ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).

Στο σκοτάδι παραμένουν και στην Εύβοια, που οι βλάβες ξεκίνησαν με 37 οικισμούς και 15.000 νοικοκυριά και μέχρι χθες το απόγευμα είχαν περιοριστεί στις 3.000. Μέχρι χθες είχαν γίνει επίσης 517 αντικαταστάσεις στύλων αλλά και πέντε νέες οδεύσεις καθώς χρειάστηκε τα συνεργεία να ανοίξουν νέο δίκτυο, γιατί είχε καταστραφεί εντελώς το υφιστάμενο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share