Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συναγερμός: Επίθεση με γκαζάκια στην εταιρεία που ανήκε στη Μαρέβα Μητσοτάκη

Ποιες οι ζημιές;

17 Φεβρουαρίου 2021 21:32
Συναγερμός: Επίθεση με γκαζάκια στην εταιρεία που ανήκε στη Μαρέβα Μητσοτάκη
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές, καθώς σημειώθηκε επίθεση με γκαζάκια στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας «Zeus+Dione», η οποία ανήκε στη Μαρέβα Μητσοτάκη.

Επίθεση με γκαζάκια στην εταιρεία της Μαρέβας Μητσοτάκη: Τι ζημιές προκλήθηκαν;

Προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές, ενώ αυτή είναι η δεύτερη φορά που τα συγκεκριμένα γραφεία γίνονται στόχος επιθέσεων, καθώς στις 12 Φεβρουαρίου 2018 άγνωστοι είχαν τοποθετήσει και πάλι γκαζάκι, ενώ προ ημερών το ίδιο έγινε με βουλευτή της ΝΔ.

Μαρέβα Μητσοτάκη επίθεση

Μέτοχος της εταιρείας ήταν η Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία είχε ανακοινώσει το καλοκαίρι πως αποχωρεί.

Στην αντεπίθεση ο Μπογδάνος: «Είστε εχθροί της Δημοκρατίας, δε θα νικήσετε»

Στην αντεπίθεση βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μετά την απεχθή επίθεση που έγινε στο σπίτι του, με τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να χαρακτηρίζει ως θρασύδειλους και εχθρούς της Δημοκρατίας τους δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εκρηκτικός μηχανισμός με γκαζάκια είχε τοποθετηθεί κάτω από το αυτοκίνητο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο βρισκόταν έξω από το σπίτι του.

Από την εμπρηστική επίθεση υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο και στην είσοδο του σπιτιού. Η αστυνομία έσπευσε άμεσα στο σημείο.

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Οι δηλώσεις του μετά την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του

«Οι τραμπούκοι εχθροί της φιλελεύθερης δημοκρατίας έκρυψαν για μια ακόμα φορά τα άνανδρα πρόσωπά τους πίσω από θρασύδειλες επιθέσεις.

Όχι μόνο απέναντι στους αντιπάλους τους αλλά απέναντι και στις οικογένειες μας. Δεν θα νικήσουν, δεν θα φοβίσουν, ούτε αυτοί αλλά ούτε και οι διαχρονικοί πολιτικοί υποστηρικτές τους», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έξω από το σπίτι του, αμέσως μετά την επίθεση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share