Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανατροπή φορτηγού στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας (Video)

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία

17 Φεβρουαρίου 2021 13:23
Ανατροπή φορτηγού στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα φορτηγό ανετράπη στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, λίγο πριν από τα διόδια των Αφιδνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί ο οδηγός ή κάποιος άλλος.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το MEGA, στο σημείο έχει ήδη καταφθάσει γερανοφόρο όχημα, με σκοπό να σηκώσει το φορτηγό.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο οδηγός βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, λόγω του ατυχήματος. Η ανατροπή προέκυψε, όταν το τιμόνι έστριψε απότομα, ενώ ο οδηγός, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Επίσης, ένα σοκαριστικό τροχαίο συνέβη πριν από λίγες ημέρες στον Κηφισό και ήταν, μάλιστα, αρκετά επικίνδυνο. καθώς σε αυτό ενεπλάκη ένα περιπολικό και μια κλούβα της Αστυνομίας, η οποία μετέφερε την Πόλα Ρούπα στις φυλακές της Θήβας.

Λεωφόρος Συγγρού: Οδηγός έπεσε με το αυτοκίνητό του από γέφυρα και δεν έπαθε τίποτα!

Απίστευτο τροχαίο ατύχημα συνέβη στην έξοδο της Λεωφόρου Συγγρού προς την οδό Καλλιρρόης, όταν ο οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και κατέληξε μαζί με αυτό στον δρόμο κάτω από τη γέφυρα, βγαίνοντας ωστόσο από μέσα σώος και αβλαβής! Aυτά δεν γίνονται ούτε στις ταινίες... Ή τουλάχιστον μόνο σε αυτές!

Σύμφωνα με πληροφορίες του notia.gr, το βράδυ της Πέμπτης (11/2), κατά τις 21.30, ο οδηγός ενός Ι.Χ., που ανέβαινε τη Λεωφόρο Συγγρού επιχειρώντας να στρίψει δεξιά στην Καλλιρρόης, έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να πέσει πρώτα πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και, στη συνέχεια, το αυτοκίνητό του να καταλήξει τουμπαρισμένο στο οδόστρωμα, κάτω από τη γέφυρα του αντίθετου ρεύματος κυκλοφορίας. Ωστόσο νεκρός από τροχαίο και ένας 22χρονος στρατιώτης στον Βόλο.

Τροχαίο στην Συγγρού

Ευτυχώς δεν περνούσε κάποιο όχημα εκείνη την ώρα κάτω από τη γέφυρα

Πρόκειται περί θαύματος κυριολεκτικά, αφού την ώρα εκείνη δεν περνούσε κάποιο όχημα στον δρόμο κάτω από τη γέφυρα, αλλά και ο οδηγός του Ι.Χ. δεν έπαθε ούτε μια γρατζουνιά! Μάλιστα όταν έφτασαν επιτόπου οι αστυνομικοί της Τροχαίας Καλλιθέας και του ζήτησαν να μεταφερθεί για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, είπε ότι δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο και μάλιστα υπέγραψε και τη σχετική για τον λόγο αυτόν υπεύθυνη δήλωση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share