Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ρόδος: «Με άγγιζε από την Α' Γυμνασίου» - Κατάθεση «φωτιά» της 14χρονης για τον βιασμό της από 35χρονο σύντροφο της μητέρας της

Απέραντη θλίψη προκαλούν τα λόγια της μητέρας του ανήλικου κοριτσιού

17 Φεβρουαρίου 2021 12:00
Ρόδος: «Με άγγιζε από την Α' Γυμνασίου» - Κατάθεση «φωτιά» της 14χρονης για τον βιασμό της από 35χρονο σύντροφο της μητέρας της
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας Ρόδου κατέθεσε, το απόγευμα της Δευτέρας, η 14χρονη που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από έναν 35χρονο, ο οποίος ήδη έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος, όπως αναγράφει η dimokratiki.gr.

Ο 35χρονος κατηγορείται για βιασμό, αποπλάνηση και κατάχρηση ανηλίκου, που συμπλήρωσε τα 14 έτη αλλά και ανηλίκου που έχει συμπληρώσει τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη. Απέραντη θλίψη προκαλούν, στο μεταξύ, τα λόγια της μητέρας, μετά τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη η ανήλικη κόρη της από τον σύντροφό της.

Η 14χρονη επιβεβαίωσε τα όσα είχε υποστηρίξει και προανακριτικώς εις βάρος του 35χρονου, ισχυριζόμενη μάλιστα ότι άρχισε την εγκληματική του δράση εις βάρος της ενώ φοιτούσε στην πρώτη τάξη του Δημοτικού.

Παρενόχληση από την πρώτη γυμνασίου

Περιγράφει τον τρόπο που ασελγούσε εις βάρος της και πως κλιμάκωσε τις σεξουαλικές του επιθέσεις όταν φοιτούσε στην πρώτη τάξη του Γυμνασίου, δηλαδή από πέρυσι.

Αναφέρθηκε, εξάλλου, και σε μηνύματα που αντάλλαξαν και που βρέθηκαν στο κινητό της από τη μητέρα της, τονίζοντας ότι δεν ισχύει, όπως του έγραψε, ότι τον αγαπά. Διέψευσε, εξάλλου, τα όσα κατέθεσε ο δράστης, ενώ τόνισε ότι δεν είχε ενημερώσει τους οικείους της ούτε και την αδελφή της, γιατί φοβόταν.

Θυμίζουμε ότι ο 35χρονος κατέθεσε πως κάποιες φορές η 14χρονη προσπάθησε να βάλει το χέρι του στο στήθος της, αλλά εκείνος αμέσως την απέτρεψε, εξηγώντας της πως ο ίδιος και η μητέρα της είναι σύντροφοι, ενώ μετά από κάθε απόρριψη ήταν ιδιαίτερα επιθετική απέναντί του.

Σοκ στη Ρόδο: Δύο αδερφές κατήγγειλαν συντοπίτη τους για τον βιασμό τους από όταν ήταν ανήλικες

Ρόδος: Τις τελευταίες μέρες, όλο και περισσότερες γυναίκες αποκαλύπτουν τις άσχημες εμπειρίες που είχαν στο παρελθόν από άλλα άτομα, και προχωρούν σε καταγγελίες.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα έγινε δεύτερη μήνυση σε ηθοποιό για τον βιασμό μίας ακόμη κοπέλας με τον καταγγελλόμενο να είναι άνδρας.

Συγκεκριμένα, μία ακόμη υπόθεση βιασμού αποκαλύφθηκε όπου είχε γίνει στη Ρόδο, με θύματα δύο αδελφές που τον είχαν υποστεί από νεαρή ηλικία.

Μεγάλη καταγγελία έγινε από δύο αδερφές.

Ρόδος: Η καταγγελία των δύο αδερφών

Ειδικότερα, ενώ οι καταγγελίες κατά γνωστών προσώπων του καλλιτεχνικού χώρου έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας, με θαρραλέες γυναίκες να αποφασίζουν να μιλήσουν για όσα έχουν ζήσει από δημοφιλείς ηθοποιούς και σκηνοθέτες, ακόμα περισσότερες γυναίκες βρίσκουν το θάρρος να μιλήσουν για τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησής τους.

Ενώπιον της εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου, υποβλήθηκαν χθες και προχθές δύο μηνύσεις από δύο αδελφές, ηλικίας σήμερα 19 και 24 ετών, που ισχυρίζονται ότι έπεσαν θύματα των αρρωστημένων σεξουαλικών ορέξεων συντοπίτη τους, σε δημοτική κοινότητα της ανατολικής πλευράς του νησιού, επί 6ετία.

Από δύο αδερφές έγιναν καταγγελίες.

Η πρώτη από ηλικία 9 έως 12 ετών και η δεύτερη από ηλικία 6 έως 12 ετών. Ο μηνυόμενος, όπως ισχυρίζονται, εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη των γονέων τους, καθώς υπήρξε στενός οικογενειακός τους φίλος, τις έπαιρνε βόλτα με το αυτοκίνητό του, σε αγρόκτημά του, ακόμη και σε μια οικοδομή αλλά και στην οικία του και εκεί ασελγούσε στα άγουρα κορμάκια τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική», η μία διατείνεται ότι ξεκίνησε να την προσεγγίζει από ηλικία 6 ετών με δήθεν παιχνίδι και προχώρησε σταδιακά σε φρικαλέα σεξουαλικά αδικήματα εις βάρος της.

Φέρεται να δελέαζε τα παιδιά με δώρα, ενώ, όπως κατήγγειλαν, χρησιμοποίησε και τον γιο του σε σεξουαλικές ακρότητες, παρακολουθώντας τους. Αποφάσισαν πλέον και οι δύο αδερφές, όπως λένε, να τον καταγγείλουν, καθώς διαπίστωσαν αμφότερες ότι υπήρξαν θύματά του, κάτι που δεν γνώριζαν μιας και δεν είχαν εκμυστηρευθεί η μία στην άλλη τα πάθη τους ώς σήμερα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share