Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγωδία στα Ιωάννινα: Ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε απανθρακωμένη στο σπίτι της

Διεξάγεται έρευνα για τον ακριβή θάνατο της

16 Φεβρουαρίου 2021 14:04
Τραγωδία στα Ιωάννινα: Ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε απανθρακωμένη στο σπίτι της

Ιωάννινα: Συναγερμός σήμανε στα Ιωάννινα όταν μία ηλικιωμένη εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο πάτωμα του σπιτιού της με διάφορα εγκαύματα.

Σημειώνεται ότι στην Εύβοια ένας 80χρονος απεβίωσε διότι δεν έφτασε εγκαίρως βοήθεια σε εκείνον που χρειαζόταν λόγω των προβλημάτων του υγείας.

Συγκεκριμένα μία 85χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της στο σπίτι της στα Ιωάννινα με τις Αρχές να την εντοπίζουν γεμάτη στα εγκαύματα.

Νεκρή βρέθηκε η γυναίκα.

Ιωάννινα: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα μία 85χρονη γυναίκα στα Ιωάννινα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο πάτωμα του σπιτιού της. Η άτυχη ηλικιωμένη ήταν απανθρακωμένη έπειτα από φωτιά που φέρεται να προκλήθηκε από γκαζάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα Ιωάννινα η 85χρονη έφερε εγκαύματα σε διάφορα σημεία του σώματός της, ενώ δίπλα της εντοπίστηκε και το γκαζάκι.

Επιπλέον, όπως σημειώνει το epirus-tv-news, η νεκρή φέρεται να αντιμετώπιζε και προβλήματα με την καρδιά της. Η ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια του τραγικού περιστατικού.

Πέθανε μπροστά στα μάτια του γιου του: Θλίψη για 56χρονο κτηνοτρόφο

Σε εξέλιξη είναι μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας Τζερμιάδων, στο Οροπέδιο Λασιθίου για τον απεγκλωβισμό ενός 56χρονου αγρότη ο οποίος βρισκόταν στο ποιμνιοστάσιό του στο Καμινάκι του Οροπεδίου Λασιθίου μαζί με το γιο του και έπεσε νεκρός μπροστά στα μάτια του γιου του.

Ο 56χρονος υπέστη πιθανότατα έμφραγμα και άφησε την τελευταία του πνοή στο ποιμνιοστάσιό του.

Στις 9.30 το πρωί ο γιος του 56χρονου ειδοποίησε τις αρχές ότι ο πατέρας του είχε χάσει τις αισθήσεις του, ενώ πήγαινε να ταΐσει τα ζώα του.

Πέθανε μπροστά στα μάτια του γιου του

Κλιμάκιο της πυροσβεστικής από το Τζερμιάδων πλησίασαν με δύο οχήματα και 5 υπαλλήλους το ποιμνιοστάσιο, το οποίο βρίσκεται σε δύσβατη περιοχή.

Οι πυροσβέστες, μάλιστα, χρειάστηκε να καλύψουν μια μεγάλη απόσταση με τα πόδια.

Αυτή τη στιγμή στο σημείο σπεύδουν μηχανήματα προκειμένου να ανοίξουν το δρόμο και να μεταβεί στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει τη σορό του άτυχου 56χρονου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share