Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ρόδος: Συγκλονίζει η μητέρα που βίαζε την 14χρονη κόρη της ο σύντροφό της: «Έπεσα στον γκρεμό!» (Video)

«Παλεύω με τα “γιατί”» - Απαρηγόρητη η μητέρα

16 Φεβρουαρίου 2021 13:08
Ρόδος: Συγκλονίζει η μητέρα που βίαζε την 14χρονη κόρη της ο σύντροφό της: «Έπεσα στον γκρεμό!» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Συγκλονίζει μία μητέρα από τη Ρόδο μετά το βιασμό που υπέστη η 14χρονη κόρη της από τον σύντροφό της. Απαρηγόρητη η μητέρα λέει ότι δυσκολεύεται να πιστέψει ότι η 14χρονη κόρη της κακοποιούνταν από τον πρώην σύντροφο της, ήδη από το δημοτικό! “Μου είναι πολύ δύσκολο να το χωνέψω. Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να το δεχτώ. Γιατί ήταν από άνθρωπο του σπιτιού και δεν ήταν κάποιος ξένος απ΄έξω. Είμαι μηδέν. Έχω μηδενίσει τελείως σαν άνθρωπος και προσπαθώ να δείχνω ότι είμαι καλά γιατί πρέπει να με βλέπει καλά η μικρή” τόνισε χαρακτηριστικά.

«Παλεύω με τα ‘’γιατί’’. Γιατί δεν το κατάλαβα πιο νωρίς. Γιατί δεν είδα πιο νωρίς κάτι. Αυτά όλα τα ‘’γιατί’’ με τρώνε σιγά σιγά. Με έκανε και τον εμπιστεύτηκα για τα παιδιά και στο τέλος έπεσα στον γκρεμό», αποκαλύπτει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1.

Ζούσε στο σπίτι της τέσσερα χρόνια, μαζί με τα τρία της παιδιά. Όταν η μεσαία κόρη έκλεισε τα 12, ο 36χρονος κατηγορείται ότι άρχισε να ασελγεί σε βάρος της , ζητώντας της να μην μιλήσει σε κανέναν… «Τα δυο τελευταία χρόνια, από τότε που τελείωσα το δημοτικό, αρχικά άρχισε να με αγγίζει στο στήθος, πάνω από τα ρούχα. Σταδιακά πέρασε κάτω από τα ρούχα και συνέχιζε να με αγγίζει σε όλο μου το σώμα» δήλωσε το κορίτσι.

“Με πικραίνει ο φόβος που ένιωσε. Που δεν μπορούσε να μιλήσει. Ο φόβος της! Φοβάται και να μιλήσει, να πει, φοβάται το οτιδήποτε. Αυτό είναι που σε διαλύει” σημειώνει η μητέρα, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Επειδή η συγκεκριμένη ανήλικη κατά το χρόνο που τελέστηκαν σε βάρος της οι πράξεις ήταν ανάμεσα στα 12 και 14 έτη, οι καθείρξεις που επιβάλλονται στις περιπτώσεις αυτές είναι έως και τα 10έτη. Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον 36χρονο, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος, είναι αυτές του βιασμού κατ εξακολούθηση, την αποπλάνησης και της κατάχρησης ανηλίκου, ενώ η 14χρονη μαθήτρια κατέθεσε παρουσία παιδοψυχολόγου ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share