Τρίτη, 03 Αυγούστου 2021

Προειδοποίηση Γιάννη Καλλιάνου: Προσοχή σε αυτές της περιοχές της Αττικής - Οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν μέχρι αύριο το πρωί! (Video)

«Ότι πέφτει θα είναι χιόνι, δεν θα δούμε χιονόνερο - Είχαμε χρόνια να ζήσουμε τέτοιο χιονιά»

16 Φεβρουαρίου 2021 12:37
Προειδοποίηση Γιάννη Καλλιάνου: Προσοχή σε αυτές της περιοχές της Αττικής - Οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν μέχρι αύριο το πρωί! (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Για τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την Αττική μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος. Τα ισχυρά φαινόμενα στην Αττική από την κακοκαιρία «Μήδεια» δεν έχουν τελειώσει προειδοποίησε επίσης ο μετεωρόλογος Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Τα φαινόμενα αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι το βράδυ, ενώ σε κάποιες περιοχές της Αττικής οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν μέχρι αύριο το πρωί, με κάποιες εξάρσεις στην πυκνότητα του χιονιού που θα πέφτει» δήλωσε στο Mega.

«Ό,τι πέφτει θα είναι χιόνι, δεν θα δούμε χιονόνερο» συμπλήρωσε ο μετεωρολόγος, τονίζοντας ότι είναι από τους σημαντικότερους χιονιάδες των τελευταίων ετών.

Κάνοντας λόγο για «εικόνες που είχαμε πολλά χρόνια να ζήσουμε» ο Γιάννης Καλλιάνος τόνισε ότι θα επηρεαστούν αρκετές περιοχές της χώρας όπως η Εύβοια και η Βοιωτία, ακόμα και τα νησιά όπως οι Κυκλάδες και η Κρήτη.

Δήλωσε πως στα χρονιά της Κρήτης χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ενώ όπως δήλωσε η κακοκαιρία από αύριο θα αρχίσει να υποχωρεί.

«Στις μεγάλες οδούς όπως είναι η Συγγρού αύριο η κατάσταση θα είναι σίγουρα καλύτερη» επεσήμανε και υπογράμμισε πως οι πεζοί αλλά και οι πολίτες που κινούνται με το αυτοκίνητο πρέπει να προσέχουν τον πάγο.

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Μαγευτικές εικόνες σε πολλές περιοχές της Αττικής - Στα... λευκά οι γειτονιές της Αθήνας (photo-video)

Κακοκαιρία Μήδεια: Μαγευτικές εικόνες αντικρίζουν τα ξημερώματα της Τρίτης (16/2) οι κάτοικοι της πρωτεύουσας αλλά και σχεδόν ολόκληρης της Αττικής. Το έστρωσε κανονικά στις γειτονιές της Αθήνας από τα βόρεια μέχρι τα νότια προάστια, αφού η κακοκαιρία «Μήδεια» έκανε για τα καλά αισθητή την παρουσία σε όλη τη χώρα.

Η κακοκαιρία «Μήδεια» έντυσε το λεκανοπέδιο στα λευκά, με τις εικόνες να θυμίζουν… Ελβετία, καθώς η πυκνή χιονόπτωση έχει καλύψει τα πάντα, ενώ υπάρχουν και περιοχές που «είδαν» χιόνι μετά από πολλά χρόνια, με εκχιονιστικά μηχανήματα ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας, να προσπαθούν να ανοίξουν κεντρικότατους οδικούς άξονες!

Εκχιονιστικό στο Κολωνάκι

Καθ'όλη τη διάρκεια της νύχτας η χιονόπτωση ήταν πυκνή, με αποτέλεσμα οι δρόμοι ακόμα και στο κέντρο της πρωτεύουσας να έχουν «ντυθεί» στα λευκά, ενώ χαρακτηριστικό της έντασης του φαινομένου είναι ότι χιονισμένοι είναι μέχρι και οι δρόμοι των περιοχών που βρίσκονται κοντά στη θάλασσα, όπως του Πειραιά και του Νέου Φαλήρου.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share