Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέθανε μπροστά στα μάτια του γιου του: Θλίψη για 56χρονο κτηνοτρόφο

Ανείπωτη τραγωδία!

16 Φεβρουαρίου 2021 11:17
Πέθανε μπροστά στα μάτια του γιου του: Θλίψη για 56χρονο κτηνοτρόφο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε εξέλιξη είναι μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας Τζερμιάδων, στο Οροπέδιο Λασιθίου για τον απεγκλωβισμό ενός 56χρονου αγρότη ο οποίος βρισκόταν στο ποιμνιοστάσιό του στο Καμινάκι του Οροπεδίου Λασιθίου μαζί με το γιο του και έπεσε νεκρός μπροστά στα μάτια του γιου του.

Ο 56χρονος υπέστη πιθανότατα έμφραγμα και άφησε την τελευταία του πνοή στο ποιμνιοστάσιό του.

Στις 9.30 το πρωί ο γιος του 56χρονου ειδοποίησε τις αρχές ότι ο πατέρας του είχε χάσει τις αισθήσεις του, ενώ πήγαινε να ταΐσει τα ζώα του.

Πέθανε μπροστά στα μάτια του γιου του

Κλιμάκιο της πυροσβεστικής από το Τζερμιάδων πλησίασαν με δύο οχήματα και 5 υπαλλήλους το ποιμνιοστάσιο, το οποίο βρίσκεται σε δύσβατη περιοχή.

Οι πυροσβέστες, μάλιστα, χρειάστηκε να καλύψουν μια μεγάλη απόσταση με τα πόδια.

Αυτή τη στιγμή στο σημείο σπεύδουν μηχανήματα προκειμένου να ανοίξουν το δρόμο και να μεταβεί στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει τη σορό του άτυχου 56χρονου.

Μυστήριο στην Κρήτη: 85χρονος πέθανε 8 λεπτά μετά τον εμβολιασμό του κατά του κορωνοϊού

Ένα πέπλο μυστηρίου απλώθηκε στην Κρήτη πάνω από το θάνατο 85χρονου στα οκτώ μόλις λεπτά μετά τον εμβολιασμό του εναντίον του κορωνοϊού, αν και η κατάσταση τελικά ξεκαθαρίστηκε στη συνέχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη εκτίμηση αναφέρει πως μάλλον ο θάνατος δεν οφείλεται στον εμβολιασμό ούτε σε αναφυλακτικό σοκ και ότι πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο που συνέπεσε χρονικά με τον εμβολιασμό. Ο ηλικιωμένος φαίνεται να ήταν υπερτασικός.

Όταν ο ηλικιωμένος προσήλθε στο νοσοκομείο, πήραν το ιστορικό του σύμφωνα με το πρωτόκολλο και δεν υπήρξε καμία αντένδειξη για τον εμβολιασμό, την ίδια στιγμή που υπάρχουν εξελίξεις για το εμβόλιο και, συγκεκριμένα, τις πρώτες δόσεις που θα έρθουν από την Curevac.

Κρήτη θάνατος μετά το εμβόλιο

Κορωνοϊός-Εμβόλιο: Αυτή είναι η πραγματική αιτία θανάτου του 85χρονου

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως 8 περίπου λεπτά μετά τον εμβολιασμό ο ηλικιωμένος έχασε τις αισθήσεις του, έγινε προσπάθεια καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης.

Ο ηλικιωμένος επανήλθε για 5 λεπτά και στην συνέχεια έχασε και πάλι τις αισθήσεις του.

Η προσπάθεια των γιατρών για να τον επαναφέρουν στην ζωή κράτησε περίπου 50 λεπτά ωστόσο παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών επήλθε το μοιραίο.

Το γεγονός κρίνεται ούτως ή άλλως ιδιαίτερα σοβαρό και για αυτό οι επιστήμονες του ΠΑΓΝΗ το ερευνούν ήδη μεθοδικά και με ιδιαίτερη προσοχή.

Ήδη ενημερώθηκε αμέσως κεντρικά το συντονιστικό του εμβολιαστικού προγράμματος και της φαρμακοεπαγρύπνησης του ΕΟΦ και τις πλήρεις απαντήσεις θα δώσει η ολοκληρωμένη ιατροδικαστική έρευνα.

Αύριο το πρωί αναμένεται η πρώτη επείγουσα πράξη ιατροδικαστικής έρευνας στον 85χρονο, από τον Ανδρέα Κοντογιάννη, Πρόεδρο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας του ΠΑΓΝΗ, προκειμένου να δοθούν απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν και να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο τυχόν σύνδεσης του θανάτου με τον εμβολιασμό, με την πρώτη εκτίμηση να αναφέρει πως μάλλον ο θάνατος δεν οφείλεται στον εμβολιασμό ούτε σε αναφυλακτικό σοκ και ότι πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο που συνέπεσε χρονικά με τον εμβολιασμό.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share