Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Μαγευτικές εικόνες σε πολλές περιοχές της Αττικής - Στα... λευκά οι γειτονιές της Αθήνας (photo-video)

Το... έστρωσε μέχρι και στα νότια προάστια - Εκχιονιστικό μηχάνημα μέχρι και στο Κολωνάκι

16 Φεβρουαρίου 2021 08:47
Κακοκαιρία «Μήδεια»: Μαγευτικές εικόνες σε πολλές περιοχές της Αττικής - Στα... λευκά οι γειτονιές της Αθήνας (photo-video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Κακοκαιρία Μήδεια: Μαγευτικές εικόνες αντικρίζουν τα ξημερώματα της Τρίτης (16/2) οι κάτοικοι της πρωτεύουσας αλλά και σχεδόν ολόκληρης της Αττικής. Το έστρωσε κανονικά στις γειτονιές της Αθήνας από τα βόρεια μέχρι τα νότια προάστια, αφού η κακοκαιρία «Μήδεια» έκανε για τα καλά αισθητή την παρουσία σε όλη τη χώρα.

Η κακοκαιρία «Μήδεια» έντυσε το λεκανοπέδιο στα λευκά, με τις εικόνες να θυμίζουν… Ελβετία, καθώς η πυκνή χιονόπτωση έχει καλύψει τα πάντα, ενώ υπάρχουν και περιοχές που «είδαν» χιόνι μετά από πολλά χρόνια, με εκχιονιστικά μηχανήματα ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας, να προσπαθούν να ανοίξουν κεντρικότατους οδικούς άξονες!

Εκχιονιστικό στο Κολωνάκι

Καθ'όλη τη διάρκεια της νύχτας η χιονόπτωση ήταν πυκνή, με αποτέλεσμα οι δρόμοι ακόμα και στο κέντρο της πρωτεύουσας να έχουν «ντυθεί» στα λευκά, ενώ χαρακτηριστικό της έντασης του φαινομένου είναι ότι χιονισμένοι είναι μέχρι και οι δρόμοι των περιοχών που βρίσκονται κοντά στη θάλασσα, όπως του Πειραιά και του Νέου Φαλήρου.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share