Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κακοκαιρία Μήδεια: «Φρένο» στις συγκοινωνίες της Αθήνας - Χωρίς λεωφορεία και Ηλεκτρικό η Αττική

Το μετρό φτάνει μέχρι τη Δουκίσσης Πλακεντίας

16 Φεβρουαρίου 2021 08:15
Κακοκαιρία Μήδεια: «Φρένο» στις συγκοινωνίες της Αθήνας - Χωρίς λεωφορεία και Ηλεκτρικό η Αττική
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Κακοκαιρία Μήδεια: Η έντονη χιονόπτωση που πλήττει εδώ και ώρες την Αττική δημιούργησε προβλήματα στη λειτουργία του ΗΣΑΠ. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 δεν πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή κανένα δρομολόγιο από τα τρένα.

Καθυστερήσεις υπάρχουν και στο μετρό που φτάνει μέχρι τη Δουκίσσης Πλακεντίας. Κλειστό είναι το τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας-Αεροδρόμιο.

Αναστολή των δρομολογίων έχει γίνει και στα λεωφορεία όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος του συνδέσμου εργαζομένων ΟΑΣΑ Κ. Σιορίκης. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι δεν εκτελείται κανένα δρομολόγιο λεωφορείου σε οποιαδήποτε κατεύθυνση, όπως και κανένα τρόλεϊ δεν κινείται και εκτίμησε ότι αυτή η κατάσταση θα επικρατήσει τουλάχιστον για το επόμενο δίωρο.

«Τα λεωφορεία ξεκίνησαν το πρωί κανονικά τα δρομολόγιά τους. Αυτή την ώρα έχει αποκλειστεί λεωφορείο στο Περιστέρι. Με την έντονη χιονόπτωση που ξεκίνησε εδώ και μισή ώρα, πολλά οχήματα έχουν προβλήματα. Τα λεωφορεία βγήκαν. Ήρθε μήνυμα στους οδηγούς και επιστρέφουν στα αμαξοστάσια λόγω ολισθηρότητας. Δεν βοήθησαν οι δήμοι» είπε νωρίτερα στο MEGA νωρίτερα ο οργανωτικός γραμματέας του ΟΑΣΑ Φώτης Νικολακόπουλος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share