Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αίσιο τέλος: Βρέθηκαν ο 15χρονος στον Υμηττό και η 50χρονη στο Γκύζη

Ευτυχώς τα νέα είναι καλά...

15 Φεβρουαρίου 2021 23:09
Αίσιο τέλος: Βρέθηκαν ο 15χρονος στον Υμηττό και η 50χρονη στο Γκύζη
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Θετικά είναι τα νέα από δύο «μέτωπα» για τις Αρχές, αφού βρέθηκαν τόσο ο 15χρονος, που αναζητείτο στον χιονισμένο Υμηττό, όσο και η 50χρονη, που είχε εξαφανιστεί στο Γκύζη.

Ο πρώτος βρέθηκε ελαφρά τραυματισμένος. Σημειώνεται ότι οι Αρχές έδωσαν μεγάλη μάχη για τον εντοπισμό του λόγω της κακοκαιρίας, ενώ και οι άλλοι δύο φίλοι του εντοπίστηκαν και είναι καλά στην υγεία τους. Σημειώνεται ότι το τρίτο παιδί που αγνοούνταν εντοπίστηκε από κυνηγούς ενώ οι δύο φίλοι του από την Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το αγόρι βρέθηκε στο Κορωπί και συγκεκριμένα στη θέση Σέσι και ίσως μεταφερθεί προληπτικά σε νοσοκομείο.

Οι τρεις ανήλικοι ξεκίνησαν από την Ηλιούπολη για να φτάσουν στον Υμηττό. Οι δύο από την παρέα που εντοπίστηκαν κατάφεραν να καλέσουν το 112 και δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο. Στην επιχείρηση της Πυροσβεστικής συμμετέχουν 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα, καθώς και ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 1ης ΕΜΑΚ.

Για το συμβάν ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού, Γιάννης Κωνσταντάτος ο οποίος έδωσε εντολή να κινηθούν προς το σημείο και οι εθελοντικές ομάδες του Συνδέσμου.

Αστυνομία εξαφανίσεις

Βρέθηκε και η 50χρονη στο Γκύζη

Αισίως έληξε η περιπέτεια της 50χρονης γυναίκας που είχε εξαφανιστεί την στην περιοχή του Γκύζη.

Η γυναίκα βρέθηκε χάρη στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Alert, λίγες ώρες μετά την ενεργοποίηση του συναγερμού.

«To Χαμόγελο του Παιδιού», σε ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι θα βρίσκεται κοντά στην 50χρονη και την οικογένειά της για ο,τιδήποτε χρειαστεί.

Αίσιο τέλος: Βρέθηκε ο ράπερ Lamanif - Η Αγγελική Νικολούλη εντόπισε τα ίχνη του

Αίσιο ήταν, τελικά, το τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του νεαρού ράπερ Λάμπρου Μανιφάβα, γνωστού και ως Lamanif, ο οποίος βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Φιλικό πρόσωπο του Μανιφάβα, μάλιστα, επιβεβαίωσε στο «Τούνελ» την πληροφορία. Μίλησε με την Αγγελική Νικολούλη όταν έφτασε εκείνη την ώρα στο χώρο και αντίκρισε τον νεαρό ράπερ.

Η εκπομπή ενημέρωσε τους συγγενείς του νέου και σήμερα Σάββατο φτάνει στη Θεσσαλονίκη η μητέρα του από τη Γερμανία.

Λεπτομέρειες για το πως βρέθηκε εκεί και τι ακριβώς συνέβη, θα γίνουν γνωστές σήμερα.

Ράπερ Lamanif: Αυτός ήταν ο λόγος που εξαφανίστηκε

Ο Lamanif εξαφανίστηκε τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου από την περιοχή Ραντάρ, στην Άνω Περαία Θεσσαλονίκης.

Ο συναγερμός στις Αρχές σήμανε μετά από ένα βίντεο που ο ίδιος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του.

Όπως εξηγούσε, αιτία ήταν ένα ροζ βίντεο με προσωπικές του στιγμές που διέρρευσε από κύκλωμα με αφέντρες που τον απειλούσαν.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share