Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Συναγερμός στον Υμηττό: Θρίλερ με την εξαφάνιση 15χρονου στο χιονισμένο βουνό

Είχαν πάει για περπάτημα από την Ηλιούπολη...

15 Φεβρουαρίου 2021 21:47
Συναγερμός στον Υμηττό: Θρίλερ με την εξαφάνιση 15χρονου στο χιονισμένο βουνό
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση ενός 15χρονου στον Υμηττό, με την Αστυνομία να τον αναζητά στο χιονισμένο βουνό, τη στιγμή που έχουν ήδη βρεθεί οι δύο φίλοι του.

Η αρχική είδηση αφορούσε την εξαφάνιση τριών ανηλίκων, ιδίας ηλικίας, από την Ηλιούπολη. Οι τρεις έφηβοι πήγαν για περπάτημα στον Υμηττό για να απολαύσουν το τοπίο και κάπου στην οδό Κλεισούρας στον Καρέα έχασαν τον δρόμο τους από τη σφοδρή χιονόπτωση.

Υμηττός εξαφάνιση

Υμηττός: Αγωνία για τον εντοπισμό του τρίτου νεαρού

Οι νεαροί κάλεσαν το 112, με αποτέλεσμα να δοθεί το στίγμα τους στις Αρχές, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο, τη στιγμή που αναζητείται και μια 50χρονη στον Γκύζη.

Τα δύο παιδιά εντοπίστηκαν λίγο μετά τις 20:00, ωστόσο ανέφεραν ότι υπάρχει και τρίτος 15χρονος στην παρέα τους, τον οποίο αναζητούν οι ομάδες διάσωσης που έσπευσαν.

Υμηττός: Το προηγούμενο θρίλερ με τον 54χρονο που βρέθηκε νεκρός

Νεκρός βρέθηκε ο 54χρονος στον Υμηττό, ο οποίος αγνοούνταν από την περασμένη Τετάρτη καθώς δεν επέστρεψε ποτέ σπίτι του.

Η κόρη του περιπατητή, μιλώντας στο OPEN, δήλωσε πως ο πατέρας της ήξερε πολύ καλά την περιοχή, ενώ τόνισε ότι ο άνδρας αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά του. Επίσης, έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

Στην επιχείρηση ερευνών συμμετείχαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, οι οποίες «χτένιζαν» για δυο μέρες, την ορεινή περιοχή του Καρέα, όπου ο αγνοούμενος άνδρας συνήθιζε να κάνει τον περίπατό του.

Καλλιθέα: Ραγδαίες εξελίξεις με την εξαφάνιση της 39χρονης αισθητικού

Καλλιθέα: Βρέθηκε η αισθητικός που είχε εξαφανιστεί πριν δέκα μήνες από την περιοχή. Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου 39 χρόνων εντοπίστηκε να ζει σε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Δεριγνύ.

Τη νύχτα της Παρασκευής, οι πληροφορίες που έφτασαν στο τηλεφωνικό κέντρο της εκπομπής, οδήγησαν στα ίχνη της. Το μεσημέρι του Σαββάτου, αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες του «Τούνελ», άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. βρήκαν ταλαιπωρημένη την κοπέλα στο αυτοκίνητο αυτό και την μετέφεραν στο Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, απ’ όπου την παρέλαβε η οικογένειά της και τώρα βρίσκονται όλοι μαζί στο σπίτι της μητέρας της.

Εξαφάνιση της 39χρονης αισθητικού

Μιλώντας στο «Τούνελ» ο αδερφός της ευχαρίστησε την εκπομπή, την αστυνομία και τους τηλεθεατές χάρη στους οποίους η αδερφή του που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, βρέθηκε και είναι καλά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share