Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κακοκαιρία Μήδεια: Στα λευκά και το Ολυμπιακό Στάδιο!

Υπέροχες φωτογραφίες από το ΟΑΚΑ

15 Φεβρουαρίου 2021 12:45
Κακοκαιρία Μήδεια: Στα λευκά και το Ολυμπιακό Στάδιο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η χιονόπτωση που πλήττει κατά κύριο λόγο τα βόρεια προάστια της Αττικής από το πρωί της Δευτέρας... έφτασε και στο Ολυμπιακό Στάδιο, στην Καλογρέζα.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, το χιόνι έχει καλύψει για τα καλά τον αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο ποδοσφαίρου, όπως και τους περιβάλλοντες χώρους του γηπέδου.

Στα λευκά και το Ολυμπιακό Στάδιο!

Κακοκαιρία Μήδεια εικόνες

Κακοκαιρία Μήδεια εικόνες από Αθήνα

Χιόνια εικόνες από Αθήνα

Ολυμπιακό Στάδιο χιονισμένο

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Κλείνουν την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας για 24 ώρες!

Κλειστή θα μείνει για 24 ώρες η Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας, από τις 7:00 το απόγευμα σήμερα Δευτέρα και για όλη τη μέρα αύριο, Τρίτη, έπειτα από απόφαση της Πολιτικής Προστασίας, λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια».

Η Εθνική Οδός θα ανοίξει σήμερα στις 13:00 και για έξι ώρες, μέχρι τις 19:00, όταν και θα εφαρμοστεί η απόφαση της Πολιτικής Προστασίας για 24ωρη διακοπή της κυκλοφορίας.

Σημειώνεται πως από τις 05:30 οι Αρχές είχαν προχωρήσει στο κλείσιμο της Εθνικής από το ύψος της γέφυρας της Καλυφτάκη, δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Κλείνουν την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας για 24 ώρες

Ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, πως θα ανοίξει από τη μία το μεσημέρι η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας, για να διευκολυνθούν τα φορτηγά τροφοδοσίας, αλλά εάν επιβεβαιωθούν οι προγνώσεις των μετεωρολόγων, θα ξανακλείσει από τις 7 σήμερα έως τις 7 αύριο το βράδυ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share