Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κοζάνη: Άνδρας κάνει σκι σε κεντρική οδό της πόλης (video)

Ένα μικρός θεούλης!

15 Φεβρουαρίου 2021 10:06
Κοζάνη: Άνδρας κάνει σκι σε κεντρική οδό της πόλης (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Να χαρεί το χιόνι που έχει πέσει στην πόλη της Κοζάνης είπε ένας άντρας ο οποίος αποφάσισε να κάνει σκι σε κεντρική οδό της πόλης.

Πάνω από 30 πόντους είναι το χιόνι σε πολλά σημεία της Κοζάνης.

Έτσι οι πολίτες για να το διασκεδάσουν και φυσικά για να μπορέσουν να πάνε στις δουλειές τους βρίσκουν έξυπνους τρόπους.

Παράδειγμα όπως μεταδίδει σε σχετικό του βίντεο ο Πρωινός Λόγος (prlogos.gr) είναι ένας άνδρας ο οποίος «κατέβηκε» την οδό Παύλου Μελά με το σκι του.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Κακοκαιρία «Μήδεια»: «Έμφραγμα» στην εθνική οδό - Με αλυσίδες η κυκλοφορία στην Κηφισίας

Κλειστή είναι από τα ξημερώματα της Δευτέρα η εθνική οδός Αθηνών Λαμίας από τον κόμβο Καλυφτάκη στην Κηφισιά ως και τη Λαμία.

Ήδη πολλά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στους κεντρικούς οδικούς άξονες καθώς η απόφαση της αστυνομίας, βρήκε δεκάδες οδηγούς στον δρόμο που προσπαθούν πλέον να επιστρέψουν πίσω.

Η κίνηση είναι αυξημένη σε όλη τη λεωφόρο Κηφισού.

Παράλληλα προβλήματα υπάρχουν και στη λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος της Κηφισιάς, καθώς υπάρχει πάγος στον δρόμο ενώ συνεχίζεται η χιονόπτωση.

Επίσης, στην Αττική, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την αστυνομία, ώρα 07.20, τα αυτοκίνητα κινούνται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες στην Παλαιά εθνική οδό Αθήνας- Θήβας, από τον κόμβο Βιλίων μέχρι τα Βίλια και στην οδό Αναστάσεως στου Παπάγου, από το Νεκροταφείο προς τον Υμηττό. Παραμένει κλειστή η κυκλοφορία στους παρακάτω δρόμους: Λ. Πάρνηθος, από το ύψος της αίθουσας δεξιώσεων Ermitaz Hall, ρεύμα κυκλοφορίας προς καζίνο, Λ. Φυλής, στο ύψος της ταβέρνας «το Χρυσό βαρέλι» ρεύμα κυκλοφορίας προς Δερβενοχώρια. Λ. Διονύσου από το ύψος του Γηπέδου Διονύσου, μέχρι το Πάρκο Ανατολής.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share